Kunst, bøger og musik

Husker du pop-up-koncerten med Artigeardit og Lamin i Kødbyen? I morgen kan du komme til endnu en koncert

- 07/06/2024

Det er helt gratis at være med, når de to kendte kunstnere går på scenen i Kødbyen.

Syd for Solen, Roskilde, Heartland. Alle festivaler melder om udsolgte dage, og når billetsalgene til koncerter med både store som mindre-store kunstnere starter, sidder mange ofte klar ved tasterne for at få lov til at købe billetter. Der hersker vist ingen tvivl om, at danskerne elsker koncerter. Og på onsdag kan du komme med til en helt gratis en af slagsen i København.

Måske husker du sidste år, da Artigeardit og Lamin trillede ind i en stor lastbil (selvfølgelig præget med et stort billede af de to) og holdt pop-up koncert for en propfyldt Kødby? Denne gang er det ICEKIID og Bathsheba, der gæster Kødbyen på Vestebro, med Hav & Kemal som værter – og mon ikke der bliver mindst lige så proppet.

Onsdag 12. juni kl. 18. Det er der, det foregår.

Koncerten er en del af et større initiativ ved navn 26LIVE. Navnet kommer af hele konceptet, som er søsat af Zalando, der i 26 timer indtager henholdsvis København, Aarhus og Odense med deres pop-up initiativ over tre forskellige datoer.

Foto: Emil Grejsen

Jermyn Creppy, som går under sit alias, Icekiid.

Foto: Flame Management

Koncerterne er blot den ene del af initiativet, mens anden del består af streetwear-pop-up shops, hvor udvalget er kurateret af forskellige lokale personligheder ud fra Zalandos udbud af streetwear fra forskellige brands, som retaileren repræsenterer.
Og hvem rimer næsten mere på streetwear end den amerikansk bosatte og dansk fødte stylist Veneda Carter?
Vi synes, det er et ret godt match, Zalando har valgt som kurator for udvalget i København.

Den officielle poster for både pop-up-koncerterne og streetwear-pop-up'en.

Det vil selvfølgelig sige, at også Aarhus og Odense kan se frem til pop-up-koncerter og streetwear pop-ups.

I Aarhus er initiativet live 21. til 22. august, hvor det er streetwear-entusiasten Deavy Rosse, der kuraterer pop-up-shoppen, mens aarhusianerner kan nyde tonerne af Baloosh og Kundo under pop up-koncerterne.

I Odense skal vi hen til 18. til 19. september, og her er det vlogger Emilie Briting, som er kurator, og så er det Kind Mod Kind og Bbybites, der står for koncertoptrædenerne.

Information om koncerterne bliver løbende opdateret på Zalandos hjemmeside.