Kunst, bøger og musik

Den Lille Havfrue

- 09/02/2011

Disney kommer til Holstebro ...

Sangeren, skuespilleren og den tidligere TALENT-dommer Julie Steincke skal danne par med Silas Holst i Black Box Theatres stort anlagte teaterversion af Disney-musicalen DEN LILLE HAVFRUE i Musikteatret Holstebro. DEN LILLE HAVFRUE får Europapremiere d. 24. februar.

Musikteatret Holstebro og Musikhuset i Esbjerg samarbejder endnu engang om opsætningen af en professionel musical. Denne gang handler samarbejdet om Black Box-produktionen af den storslåede Disney-klassiker Den lille Havfrue bygget over H.C. Andersens eventyr. Sidste år var første gang Musikteatret Holstebro og Musikhuset Esbjerg slog sig sammen om egenproduktion af Miss Saigon, og begge parter ser frem til et fortsat godt samarbejde om musicalproduktionen af Den lille Havfrue.

Disneys Den Lille Havfrue har Europapremiere i Teatersalen i Musikteatret Holstebro d. 24. februar 2011. Musicalen spiller herefter i Musikhuset Århus og Aalborg Kongres & Kultur inden den tager Musikhuset Esbjerg og slutter af i Koncertsalen i Tivoli.

Julie Steincke som Den Lille Havfrue

Oprindeligt skulle Anna David have spillet rollen som Ariel, men da hun er blevet gravid og kommet i lykkelige omstændigheder, springer skuespiller og sanger Julie Steincke til undsætning og overtager hovedrollen. Her skal hun danne par med sin gode ven og kollega Silas Holst, som hun bl.a. har spillet sammen med i Chicago på Det Ny Teater. Nu får Vild med dans-finalisten Silas sin første hovedrolle og skal spille Prins Eric overfor Julie Steinckes Ariel.