Horoskop

Horoskop maj 2010

- 04/05/2010

Tyr 21/4 – 21/5: Tyren har en medfødt evne til at bevare en god jordforbindelse. Den er godmodig, og der skal meget til for, at den mister besindelsen. Den elsker mad, sex, musik og almindelig god dansk hygge. Men også glæder som penge og andre værdier er med til at gøre livet rigt, for tryghed og stabilitet er et must for en tyr.

Vædder 21/3 – 20/4
I månedens første del er du meget optaget af, hvad du egentlig vil her i tilværelsen. Det handler om harmoni omkring din arbejdssituation og i det arbejde, du udfører, og du kan få meget ud af at lytte til din intuition. Det bliver stillet store krav til dig, ligesom du også selv gør det. Du føler dig fastlåst, og det får dig til at gøre en større status i slutningen af maj.

Tyr 21/4 – 21/5
Økonomiske spørgsmål, som ikke kun vedrører din egen økonomi, kan optage de første dage af maj. Du har en optimistisk holdning til tingene, hvilket vil give dig gode resultater. I dagene omkring den 12. gør du dig nogle tanker om, hvad der er dit ansvar, og hvordan du bedst kan forvalte det. Du føler, at du famler lidt i mørke, men bare rolig: Du når frem til en afklaring.

Tvilling 22/5 – 21/6
Første del af maj handler om parforhold eller samarbejde, og du udviser en seriøs og ansvarlig holdning til den person, du er involveret med. Der er noget, som skaber uro og ubalance i dine nære relationer. Det er vigtigt, at du er ærlig, selv om det kan være svært. Efter den 20. går det bedre i alle henseender. Her oplever du en dejlig energi omkring dig, som forsøder dit liv.

Krebs 22/6 – 22/7
Hverdagens gøremål fylder den første halvdel af maj. Du er pligtopfyldende og målrettet, men du vil også gerne anerkendes for det, du gør. Noget går dig imod, og du er ikke bange for at sige din helt ærlige mening til en bestemt person. Efter den 15. vil det hele falde på plads, og du vil føle dig både fri og glad. Det gør, at du i den sidste del af maj vil koncentrere dig mere om dig selv.

Løve 23/7 – 23/8
Du bruger noget tid på at gøre status, regnskab eller at lægge budget for resten af året. Du koncentrerer dig om sagen, og det vil resultere i, at du får både klarhed og overskud. Du får en udfordring i midten af maj, som handler om at få struktur på et område, som ikke umiddelbart er så let for dig at få taklet. Måneden slutter skønt med intense og dybtgående følelser.

Jomfru 24/8 – 23/9
Du trives fint med din hverdag, og din udbredte sans for pligt og orden er på plads. I dagene omkring den 13. vil du møde en økonomisk udfordring, som du vil klare med glans. Du vil også opleve, at du har et behov for at skaffe dig mere viden på et område, som vedrører livets mere psykologiske sider af tilværelsen. Det kan have med en konkret udfordring at gøre eller bare være en trang til at lære mere.

Vægt 24/9 – 23/10
Du indleder maj med at trække dig lidt ind i dig selv. Du kan mærke, at du har brug for mere jordforbindelse. Det gør bl.a., at du har mere lyst til at være ude i naturen samt til at skabe tætte og personlige bånd til dem, du holder af. Omkring den 16. opstår der en situation, som du umiddelbart har svært ved at takle, men du klarer den med dine diplomatiske evner som så ofte før.

Skorpion 24/10 – 22/11
En social sammenhæng vil byde dig på udfordringer i første del af maj. Du sætter dig klare mål og giver tingene den opmærksomhed og alvor, som de fortjener. Din sunde og kritiske sans vil også gavne. Midt i maj har du mest lyst til dit eget selskab, også selv om dine omgivelser måske finder dig en smule sær. Efter den 20. har du et fornyet overskud, og her gør du noget impulsivt.

Skytte 23/11 – 21/12
Maj måned starter lige på og hårdt på dit arbejdsområde. Du møder større krav end sædvanligt, og der er ikke plads til svinkeærinder eller overflødig snak. Al energi bliver brugt på at yde den indsats, som kræves. Midt i maj er der flere selskabelige sammenhæng, som vil forsøde din tilværelse. I slutningen af maj får du en økonomisk udfordring, som kræver stor omtanke.

Stenbuk 22/12 – 20/1
I maj finder du en klarere forståelse på et område, der betyder meget for dig. I virkeligheden kan der være tale om en ganske lille ting, men den betyder meget i det store billede. Dit arbejdsliv vil kræve en ekstra opmærksomhed i dagene omkring den 16., og her vil du ikke komme sovende til noget. Og så er der problemer i din omgangskreds, men du er god til at holde dig for dig selv.

Vandmand 21/1 – 18/2
Økonomiske udfordringer vil fylde meget i dine tanker i den første del af maj. Men fordi du går grundigt til værks, vil du skabe både klarhed og overblik og bringe fornuft ind i billedet. Du får en følelse af, at de udfordringer, livet byder på, næsten er større end din evne til at klare dem. Her vil du få en overraskelse af din egen styrke og formåen. Den sidste del af maj byder på nye oplevelser i dit arbejdsliv.

Fisk 19/2 – 20/3
Alvor og ansvarlighed er kodeord i dit parforhold og i ethvert samarbejde i månedens første uge. Du gør dig umage med at finde harmoniske formuleringer og vise mådehold og engagement. Det gælder også i og med, at du udviser særlig stor tålmodighed i forbindelse med et følelsesmæssigt anliggende. Du føler, at nogen går bag din ryg. Efter den 22. ser du klart igen.

Andre relaterede links:
Her er dit stil-
horoskop for 2010

Forårslook:
New ladylike

Månedens
healthkick: Rootjuice