Horoskop

Her er dit stil-horoskop 2010

- 06/01/2010

Hvordan bliver dit nye år? Hvad karakteriserer dit stjernetegn? Og svarer dit look til det? ELLE klæder dig på til at blive den stiligste under solen, månen og stjernerne

Vandmand 21 / 1 – 18/2
Årets begyndelse er rolig og reflekterende. Du har ikke den store energi, og du har mest lyst til bare at beskæftige dig med det allermest nødvendige. I forhold til noget omkring videreuddannelse, kursus, rejse eller udland er der en beslutning, som skal tages, hvilket du har det lidt svært med. I forårsmånederne har du til gengæld masser af god energi og handlekraft. Du bruger den dels på dit arbejdsliv, dels på dine hjemlige forhold, som du giver en ordentlig tørn med nogle omfattende praktiske gøremål. I det meste af sommeren nyder du dig selv, kærligheden, og dit familieliv. Dette kan endda være perioden, hvor du får lyst til at skabe en rigtig familie, så derfor kan f.eks. en familieforøgelse være på vej. I den sidste del af året har du rygende travlt.
Vandmandens stil
Vandmanden er den originale og går gerne i det allersidste nye inden for mode, ja, næsten før det er blevet moderne blandt masserne. Tilfører gerne sin stil masser af sjove accessories m.v. De vil gerne fremstå som moderne, individuelle og samtidig klassiske. Vandmanden hersker over læggene.

Fisk 19/2 – 20/3
Du har det virkelig som en fisk i vandet ved årets begyndelse. Der er næsten ikke den ting, du ikke kan klare. Du er klar til nye tiltag i både arbejds- og privatlivet. Du er mere modig end sædvanligt, og du holder dig på ingen måde tilbage med hensyn til at tage et frisk initiativ, som vil kunne forsøde din tilværelse. I hele foråret og hen mod sommeren er der fokus på rejser og udlandsoplevelser. Desuden er det også en periode, hvor vigtige prøver, eksaminer eller møder vil være aktuelt for dig. Også her har du al den energi, som skal til for at bestå. I sensommeren er der tegn til, at et kapitel skal afsluttes i dit liv, for at et nyt kan påbegyndes. Og hen imod slutningen af året er der næsten udelukkende tegn til kærlighed og romantik i stearinlysets skær.
Fiskens stil
Fisken har en fantasifuld fremtoning. Den er kunstnerisk, drømmende og har en eventyrlig stil. Tegnet herskes af planeten Neptun, og derfor sværmer de omkring de blå, turkise og grønne farver, som en moderne havfrue. Fiskene hersker over fødderne.

 

Vædder 21 /3 – 20/4
Det nye år starter med, at du har særlig fokus på dit kærlighedsliv, som har gode chancer for at blive bedre og mere stabilt. Også ting og sager omkring værdier er aktuelt for dig i den første del af året, f.eks. omkring bolig, værdipapirer, pantebreve, aktier, bank, forsikring, m.v. – og du har gode chancer for at kunne tjene på det. I forårs- og sommerperioden skal du gå lidt stille med dørene. Her er der brug for dig både i arbejdslivet og omkring dit hjem og familieliv. Det er vigtigt, at du prioriterer at få dækket dine egne behov, således at du har det overskud, som skal til, for at du kan dække andres. I både sensommeren og efteråret oplever du en skøn tid, hvor ting vil flaske sig, efterhånden som de opstår. Året afsluttes med fart over feltet!
Vædderens stil
Vædderen er den modige, friske og frejdige. Altid med på det sidste nye og har ikke noget imod at gøre opmærksom på sig selv. Farven rød er som regel meget brugt og almindelig i en vædders garderobe. Et frisk look, rødhåret, motorinteresseret. Vædderen hersker over hovedet.

Tyr 21/4 – 2 1 / 5
Du starter det nye år med masser af medvind. Naturligvis er det vigtigt, at du selv bruger de muligheder, du får serveret. Det vil især gælde boligspørgsmål samt i sager om økonomi, hvor der er chancer for held og gevinst. I foråret har du en større trang end sædvanligt til at pleje dit kærlighedsliv. Hvad enten du selv lægger op til romantiske stunder, eller mulighederne kommer udefra, så kan du glæde dig. I det meste af sommeren nyder du megen af din tid udendørs og gerne i forbindelse med havearbejde. Du har masser af fysisk energi, som du har lyst til at bruge på at forskønne din bolig. I både sensommeren og i efterårsmånederne er der masser af pligter og ansvar, som kalder på dig. I årets sidste del får du en særdeles spændende overraskelse.
Tyrens stil
Tyren er praktisk, stabil og afbalanceret. Ønsker hverken at chokere eller at gøre opmærksom på sig selv, men snarere klæde sig i jordfarver, smagfuldt, praktisk og måske dyrt. Kan lide naturen, musik og havearbejde. Tyren hersker over hals og nakke.

 

Tvilling 22/5 – 2 1 /6
Det nye år begynder lige så stille uden det store ståhej. Det giver dig tid til både at få ryddet op i skabe og skuffer, og du er ikke bange for at gå grundigt til værks. Til gengæld kan du regne med et forår, hvor du ikke kommer til at sidde stille ret længe ad gangen. Her vil der være nogle romantiske udfordringer, som vil kræve sin mand, frue! Der vil også være en sag omkring økonomi, som vil kræve opmærksomhed og grundighed. Du kan se frem til en spændende sommer, hvor du vil være meget rastløs og bevægelig. Der vil komme masser af både små og lange ture, og du vil udvide din horisont mere, end du længe har gjort. I efterårsmånederne er der noget nyt og aktuelt omkring dit jobområde, som du vil finde interessant, men også være i syv sind omkring.
Tvillingens stil
Tvillingen er supertrendy og vil gerne være med på det sidste nye. Elsker farver og masser guld og juveler på arme og fingre. Gul og orange er farver, hun gerne klæder sig med. Tvillingen hersker over arme og hænder.

 

Krebs 22/6 – 22 / 7
Det nye år begynder med mange udfordringer. Du får ikke lov til at slippe af sted med hvad som helst, for omgivelserne vil kræve mere af dig end sædvanligt. Men du bør ikke klandre andre for dårlig opførsel. Husk at få gjort, hvad du skal, både i forhold til pligter og ansvar, men også at få sat grænser. I forårsmånederne er der gode udsigter til både en forbedret økonomi og til, at du endelig vil føle dig på hjemmebane rent følelsesmæssigt. Du har en særlig trang til at være mere alene, hvilket du nyder. I både sommeren og hen i sensommeren kan du forvente en særdeles romantisk tid. Du bliver feteret og kan ikke undgå at føle dig som noget ganske særligt. Året slutter med en oplevelse i forbindelse med udland eller rejser.
Krebsens stil
Krebsen er den følsomme og sentimentale type, som gerne iklæder sig noget, som den har arvet, f.eks. sin mormors gamle halskæde. Blå og sølv hører til krebsens tegn, hvor månen hersker. Krebsen hersker over bryster og mave.

 

Løve 23/7 – 23/8
Du har en masse frisk energi lige fra årets begyndelse, som du bruger på nye projekter og opgaver. Du skal være varsom med, at du ikke slår for stort brød op eller spreder dig for meget. I forårsmånederne er der romantiske toner i luften. Uanset om du er i et forhold eller ej, så vil luften svirre med dejlige energier, som vil være med til at forsøde din tilværelse. I sommerperioden vil der stadig være fokus på dit romantiske liv, og udland og rejser vil spille en særlig rolle i den forbindelse. Du kan regne med et efterår, hvor der vil være ændringer på dit arbejdsområde. Du føler dig klar og parat til nye udfordringer, og kommer de ikke til dig, så holder du dig ikke tilbage med hensyn til selv at gøre noget ved det. Året slutter lige så frisk, som det begyndte.
Løvens stil
Løven er det royale tegn og klæder sig derfor herefter. Den vil gerne føle sig som noget særligt og få anerkendelse. Klæder sig gerne ud i galla, som en ægte diva, og gerne i guld, med et touch af luksus og kvalitet. Løven hersker over hjertet og ryggen.

Jomfru 24/8 – 23/9
Det nye år lægger ud med at have nogle fine arbejdsbetingelser til dig. Så er du f.eks. ikke tilfreds med, hvor du er, så er årets første kvartal fint til at søge nyt job eller få skabt de ændringer, som du ønsker. Også i dit kærlighedsliv har du fine betingelser. Her vil du opleve, at du ikke bare er den, som giver, men også modtager. I foråret vil der dukke nogle ting op fra fortiden, som du kommer til at bruge nogen tid på at få afklaret. Til gengæld vil du komme til at føle dig mere fri, end du længe har gjort. I sommerens løb har du langt mere fysisk styrke og handlekraft end sædvanligt. Den får du lyst til at bruge på nye projekter og opgaver. I efteråret, og hen mod årets slutning, kan du se frem til en hektisk arbejdsperiode, men du bliver også belønnet for det.
Jomfruens stil
Jomfruen er den pertentlige, ordentlige, sekretærtypen, som kan klæde sig i næsten hvad som helst og alligevel se pæn ud. Hun er moderat i sin fremtoning, og farverne er gerne marineblå, grå og lilla. Jomfruen hersker over mave- og tarmsystemet.

 

Vægt 24/9 – 23/ 10
Året begynder hårdt med mange opgaver, som kommer til at kræve en hel del af dig. Du kommer ikke sovende til noget, så du kan lige så godt smøge ærmerne op og komme i gang. Du bliver involveret i en mindre magtkamp, hvor det er vigtigt, at du tilkendegiver din helt oprigtige mening og ikke bare er den flinke, som du plejer. I forårsmånederne kan du til gengæld glæde dig over de mange overraskende ting, som vil ske. Der er festlige sammenkomster på vej, hvor du vil møde nye og interessante mennesker, som vil være til stor inspiration for dig i lang tid fremover. Sommeren vil være præget af en familiebegivenhed, og du vil også bruge en del tid på fornyelser på hjemmefronten. I efteråret og hen mod slutningen af året præges tiden af afslutninger.
Vægtens stil
Vægten er den romantiske, charmerende, der kan lide at klæde sig med blonder og smukke gevandter og meget gerne med blomster eller mønstre. Også smykker er noget, som vægten gerne bruger. Hvid, lyserød og pastelfarver er de foretrukne. Vægten hersker over hofterne.

Skorpion 24/ 10 – 22/ 11
Året begynder med økonomiske begrænsninger og forpligtelser. Det er vigtigt, at du ikke springer over, hvor gærdet er lavest, men tager fuldt ansvar for, hvordan situationen ser ud. Til gengæld lover foråret fremgang og vækst i dine pengesager, og du vil endda kunne øjne nye muligheder for, hvordan din pengetank kan vokse. Desuden er der også gode energier i luften omkring dit kærlighedsliv, som får en positiv saltvandsindsprøjtning. I sommerens løb vil du ønske at bruge en del tid på at rejse, dels i det ydre, dels i det indre ved f.eks. læsning, kurser m.v. I sensommeren og efterårsmånederne har du stadig fokus på merviden. Her har du lyst til mere uddannelse eller på anden måde at lære noget nyt. Alt i alt et spændende og lærerigt år.
Skorpionens stil
Skorpionen omgiver sig gerne med en vis mystik. Gerne et sexet look og gerne skind, lak og læder. Den kan lide de mørke farver, såsom midnatsblå, mørklilla og selvfølgelig sort. Skorpionen hersker over kønsorganerne.

 

Skytte 23/ 11 – 2 1 / 12
Årets første del vil handle om at stramme livremmen ind og begynde at kigge din økonomi efter i sømmene. Alt er ikke, som det burde være. Det er en god idé med råd fra en professionel. Du vil føle dig begrænset, og det er heller ikke usandsynligt, at du vil føle dig uretfærdigt behandlet. Betragt det som en lærdom til en stor personlig udvikling, som du får glæde af fremover. I forårsmånederne ser alt lysere ud for dig. Her er der chancer for en ny arbejdssituation. Du tiltrækker det positive og vil mærke det ved alt det gode, som vil komme til dig her. I sommerens løb vil du have lyst til at rejse, og det ser ud til, at der vil være mange, men mindre rejser. I efteråret og især hen mod slutningen af året er der masser af romantiske toner i luften.
Skyttens stil
Skytten er den friske og optimistiske, der ser livet som et eventyr, som skal opleves. Da den elsker at rejse, er det etniske look og den lidt bohemede stil noget, som trækker. Skytten dyrker gerne sport, f.eks. hestesport, og er som regel meget slank. Skytten hersker over det øverste af benene/lårene.

Stenbuk 22/ 12 – 20 / 1
Du påbegynder det nye år med hele fire planeter i dit stjernetegn. Det lægger op til en spændende periode af dit liv, hvor noget nyt vil vise sig på dit arbejdsfelt og bære frugt. Du er mere klar, end du længe har været, til at påtage dig mere ansvar, og samtidig er du supergod til at sætte grænser for, hvad der ikke er dit ansvar. I foråret vil du tiltrække romantiske oplevelser. Hvad enten du er i et fast forhold eller ej, vil luften fyldes af romantik og dejlige oplevelser for to. I det meste af sommeren er du stadig i dit alvorlige og ansvarsfulde hjørne, men er samtidig god til at give tid til hyggeligt samvær med mennesker, som betyder noget for dig. Efterårsmånederne vil kræve mere af dig, end du har lyst til, og du vil føle dig nødt til at få sat nogle grænser.
Stenbukkens stil
Stenbukken er arbejdsom, ambitiøs og disciplineret. De er zodiakkens arbejdsnarkomaner og kan lide at gå i skræddersyet tøj. Gerne i afdæmpede farver, som udstråler klasse og stil, og som hurtigt kan ændres fra arbejde til fest. Stenbukken hersker over hår, negle og skelet.

Se flere horoskoper

Absolutte musthaves 2010