Horoskop

Horoskop juni

- 01/06/2010

Tvilling 22/5 – 21/6: Tvillingens motto er ’at rejse er at leve’, og allerhelst mange små rejser, foruden at læse, studere og samtale med andre mennesker. For tvillingen er charmerende, nysgerrig, snakkesalig og imødekommende. Hun er god til at få sine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. Tvillingen er ganske enkelt typen, som kan sælge sand i Sahara. Og så har hun det fint med at have to job.

Vædder 21/3 – 20/4
Du vil føle en helt særlig energi i det meste af juni. Du sprudler af nye ideer og ting, du gerne vil sætte i gang. Du finder ud af, at det, som bliver aftalt den ene dag, måske ikke bliver holdt dagen efter. Især er dagene omkring den 10. særlig fuld af overraskelser, hvor du ikke skal regne med noget som helst. I den sidste del af juni får du en romantisk og følelsesfuld udfordring.

Tyr 21/4 – 21/5
Det er særlig fokus på al slags kommunikation i juni. Det kan være alt omkring skriftlige eller mundtlige anliggender, såvel som ansøgninger, jobinterview, mail, mv. Du har en praktisk måde at anskue verden på, og det vil du vinde ved. I den sidste uge af måneden vil du bruge en hel del tid på nogle praktiske opgaver i dit hjem. Det er også en tid, hvor du gør noget, som overrasker alle.

Tvilling 22/5 – 21/6
Du skal ikke regne med, at alt, hvad du sætter i gang, vil blive til noget. Især ikke i den første uge i juni. Her kan du snarere regne med modstand, udsætninger eller andet, som blokerer din vej frem. I dagene omkring den 20. vil du få en opgave, som har med dine pengesager at gøre, og hvor du gør bedst i at rådføre dig med en ekspert. Trafik eller transport vil forsinke en mindre rejse.

Krebs 22/6 – 22/7
Du kan forvente de bedst mulige betingelser i den første halvdel af måneden. Her vil kærlighedens gudinde, Venus, være i dit tegn. Det vil forsøde din tilværelse i sager omkring økonomi samt i dit kærlighedsliv. Det kan sagtens være i denne måned, at du møder din livsledsager. I dagene omkring den 20. vil du føle dig særligt heldig, og du vil møde nye mennesker.

Løve 23/7 – 23/8
Juni begynder med, at du har et overskud af energi og handlekraft. Der er mange ting, du gerne vil. Spørgsmålet er måske snarere, hvorvidt dine omgivelser er med på alle dine idéer. Både arbejdsmæssigt og privat har du så meget krudt i bagen, at du kan overrumple dine omgivelser, så pas lige på her! I den sidste uge af juni øjner du en ny mulighed for dit arbejdsliv fremover.

Jomfru 24/8 – 23/9
Det, som synes at være helt på plads den ene dag, kan dagen efter vise sig at være anderledes. I det hele taget så byder det meste af juni på uventede begivenheder og overraskelser. Du kan forvente afbud, afmeldinger, modstand eller andet, som vil blokere din vej. Skæbnen har nemlig en finger med i spillet i forhold til det, som sker i juni – og især i den sidste uge.

Vægt 24/9 – 23/10
Du har det lidt som at sidde oven på en vulkan, som kan sprutte når som helst. Du er mere rastløs og urolig end sædvanligt. Der er mange ting, du gerne vil gøre noget ved, men har ikke den fornødne energi til det. I dagene omkring den 27. juni skal du være særlig varsom med, at du ikke kommer til at lade din irritation gå ud over dine omgivelser.

Skorpion 24/10 – 22/11
Du har stor lyst til at ville påtage dig et større ansvar end sædvanligt. Uanset om det er i dit privatliv eller i dit arbejdsliv, så ønsker du at involvere dig mere. Du går med tanker om et køb eller investering. Også sager som f.eks. bank, forsikring, pension eller andet økonomisk bliver aktuelt for dig. Du har masser af medvind, især omkring den 23. juni, hvor du kan gøre en særlig god handel.

Skytte 23/11 – 21/12
Juni lægger ud med, at du har en masse fysisk energi, som du bruger på alle mulige praktiske opgaver. Men efterhånden som dagene går, vil du blive mere og mere afslappet og vil hellere være sammen med mennesker, som betyder noget for dig. I dagene omkring den 13. juni får du en særlig anerkendelse for den, du er. Det sætter både dit humør, og din energi i vejret.

Stenbuk 22/12 – 20/1
Du kan forvente en ganske særlig måned, hvor der vil være masser af overraskelser. Som lyn fra en klar himmel vil tingene tage en drejning for dig. Du kan også selv være den, som på et brøkdel af et sekund tager en beslutning, som overrasker. Du er klar til at bryde gamle mønstre og handlemåder ned for at bygge nye og bedre op. I den sidste uge af juni får du et ganske lukrativt tilbud.

Vandmand 21/1 – 18/2
Juni måned lægger ud med, at dine følelser svinger fra den ene yderlighed til den anden. Du føler dig mere urolig og usikker end sædvanligt, hvilket vil påvirke dine omgivelser. Du bliver mere eller mindre tvunget til at få kigget din økonomi efter i sømmene. Hvad enten det er pga. en uventet udgift eller andet, så vil du i den sidste ende blive positivt overrasket.

Fisk 19/2 – 20/3
Du har stærke kort på hånden i det meste af juni måned. Derfor er det en god idé, at du på enhver måde kommer ud med dine ønsker. Hvad enten det er i privatlivet eller i dit arbejdsliv, at du ønsker forandringer, skal du blot bede om det, så får du det! I dagene omkring den 20. juni er der fokus på særligt skønne oplevelser i forbindelse med vand. I slutningen af juni er der romantik i luften.

Andre relaterede artikler:
Her er dit stil-
horoskop 2010

Cool sommer:
Rå accessories

Sommer-tendens:
Storbysafari