Horoskop

Horoskop februar 2010

- 01/02/2010

Vandmanden (21/1 – 18/2) er det mest frihedselskende tegn af alle. At være utraditionel, alternativ og fremsynet er også en del af tegnets natur. Du vil ikke sættes i bås og er ikke bange for at gå den modsatte vej af dine omgivelser. Du er født til at elske alle mennesker, uanset race og religion, og dette er med til at gøre dig til en ægte humanist. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork og fællesskab.

VÆDDER 21/3 – 20/4
Du kan se frem til en forholdsvis stille februar måned, hvor du tænker lidt dybere over din arbejdsmæssige situation. Der er nogle ændringer, som du ønsker dig, eller som du ved, er på vej til dig. Det er en god måned til at få sat struktur på din hverdag og til at gå i dybden med, hvad du egentlig vil fremover. Du er ikke så hurtig på aftrækkeren som sædvanligt, hvilket vil være en fordel.

TYR 21/4 – 21/5
Der er mere uro og forvirring omkring dig, end du bryder dig om. Der er rent faktisk mange ting, som du er utilfreds med. Spørgsmålet er, hvad du kan gøre ved det, eller om det er noget, som du skal give noget tid, før det vil løse sig selv. Det er ikke den bedste måned for sager omkring køb eller salg af bolig eller fast ejendom. Men, men: Det en god måned til at pleje dit kærlighedsliv.

TVILLING 22/5 – 21/6
I februar kan du regne med al den medvind og opbakning, som du måtte ønske dig. Der er bl.a. ændringer i dit arbejdsliv, og her vil du finde ud af, at enhver forandring vil være til din fordel. Det er en god måned for at søge nyt job. Det er også en god måned til at få styr på ting og sager, som vedrører din økonomi, samt i sager omkring bank, forsikring, arv, pensioner eller lignende.

KREBS 22/6 – 22/7
I februar bliver der stillet større krav til dig, end du bryder dig om. Dit forhold til mænd, chefer, myndigheder eller andre autoriteter er anspændt. Sagt med andre ord, så får du på ingen måde lov til at springe over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod, så er det en måned, hvor du bør vise, hvor du står, men samtidig også tage din del af ansvaret. Det gælder både på arbejdet og privat.

LØVE 23/7 – 23/8
I denne måned er der ingen grund til at være tilbageholdende i dine handlinger. Jo mere du bruger dig selv fysisk og til at tage nye initiativer, jo mere energi vil du føle, at du får igen. Der er stort fokus på dit kærlighedsliv, hvor der sker mange spændende ting. Du er mere romantisk, end du plejer, og du er indstillet på at give af dig selv.

JOMFRU 24/8 – 23/9
I februar gør du mere ud af din kommunikation med andre, end du plejer. Du er mere end sædvanligt interesseret i, at dine omgivelser forstår dine budskaber. Både i mundtlige og i skriftlige anliggender har du så at sige ordet i din magt. Du er i humør til at ville lære noget nyt, og derfor er kurser, studier, rejser og den slags noget, som er medvirkende til, at du udvider din horisont.

VÆGT 24/9 – 23/10
Der er ingen tvivl om, at du gerne vil have nye oplevelser i dit liv, både i privatlivet og i dit arbejdsliv. Du skal dog lære at slippe det vante, det sikre og det, som kan fastholde dig i dine gamle mønstre, før det nye rigtigt kan komme til dig. Der er romantiske toner i luften, som vil være medhjælpende til, at du får blod på tanden til nogle af de nye oplevelser.

SKORPION 24/10 – 22/11
Du skal nok ikke forvente, at alt går efter bogen i februar. Der vil rent faktisk være
flere ting, som vil gå dig imod. Tag det som en opfordring til, at der skal tages en konfrontation, som er nødvendig for, at tingene kan komme til at blive mere harmoniske for dig. I dit kærlighedsliv ligger der også spændende udfordringer, og du vil blive overrasket eller selv være den, som overrasker.

SKYTTE 23/11 – 21/12
Februars tema er overordnet set alle former for samarbejde. Det gælder arbejdsmæssigt såvel som privat. Det vil ikke nytte noget, at du klandrer andre for deres måde at være på. Det vil snarere gælde om, at du selv skal rykke dig ud fra de oplevelser, du kommer ud for igennem denne måned. Kan du det, så vil du opleve en stor personlig udvikling, som giver bonus på alle planer.

STENBUK 22/12 – 20/1
Du er i god kontakt med din jordbundne natur igennem hele februar. Der er mange arbejdsmæssige opgaver, som du på din sædvanlige facon udfører med bravour. En sag omkring søskende eller en nabo er noget, du kommer til bruge nogen tid på, men som du vil få stor ros for. I den sidste del af februar er der særlig fokus på rejser, udland eller interesser deromkring.

VANDMAND 21/1 – 18/2
Så er det nu! I februar kan der rent faktisk komme til at gå nogle drømme i opfyldelse for dig. Derfor er der ingen grund til at holde dig tilbage, hvis der er noget særligt, du gerne vil. Jo mere du lader dine visioner for fremtiden komme frem og blive til virkelighed, jo bedre. Din økonomi står også til en mere stabil fremgang.

FISK 19/2 – 20/3
Rejser, udland eller interesser deromkring er aktuelt for dig. Hav, vand og eksotiske miljøer er mere tiltrækkende end sædvanligt, og du er også mere visionær og fantasifuld, end du har været længe. I en sag omkring en uretfærdighed vil du opleve, at du har heldet med dig. Ligeså kan du forvente held og forståelse, hvis du har noget kørende omkring et juridisk anliggende.

Læs også:
Her er dit stil-horoskop 2010