Kultur

#GayMarriage: Sådan fejrede de kendte den store dag

- 29/06/2015

Den 26. juni bekendtgjorde højesteret, at ægteskaber mellem homoseksuelle er lovlige i alle amerikanske stater. En nyhed, som en masse kendte mennesker fejrede på de sociale medier. Se bl.a. hvordan Josephine Skriver, Lady Gaga og Cara Delevingne markerede dagen...

Fredag den 26. juni 2015 blev en stor og vigtig dag for alle homoseksuelle par over hele verden! Det var nemlig dagen, hvor det fra højesteret blev bekendtgjort, at ægteskaber mellem homoseksuelle er lovlige i alle amerikanske stater. 

Dette var en nyhed, der spredte glæde over hele verden – lige fra kendte skuespillere som Arnold Schwarzenegger og Lena Dunham til store musikere som Madonna og Lady Gaga, som alle hyldede den store dag på de sociale medier.

Se også: Josephine Skriver: “Jeg er ikke et videnskabeligt eksperiment!”

Herhjemme var glæden også stor, og kendte danskere som Lisbeth Østergaard, Silas Holst og Christopher markerede alle deres begejstring og opbakning til nyheden på Instagram.

En anden dansker, som var særligt begejstret for nyheden, var topmodel Josephine Skriver, som vi her på ELLE netop har interviewet vedrørende dét at have homoseksuelle forældre og være et regnbuebarn.

Josephine Skriver har hele sit liv taget taget aktivt del i kampen for homoseksuelles rettigheder, og nyheden omkring homoseksuelles ret til at gifte sig i alle amerikanske stater, var derfor særlig betydningsfuld for den smukke topmodel. Derfor var Josephine Skriver også én af de personer, som deltog i det store ‘NYC Gay Pride’ i New York for at fejre nyheden.

Se også: Josephine Skriver: Sådan er det at være et regnbuebarn

Her på ELLE-redaktionen støtter vi 100% op om den gode nyhed, og som en lille markering har vi samlet alle de kendtes Instagram-billeder fra den store dag i galleriet.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!