Film og TV

Se traileren: Ny film om legendarisk sangerinde får premiere til december

- 22/09/2022

En ny biografisk film om Whitney Houston er på vej. Se traileren og find ud af, hvem der skal spille hovedrollen som den legendariske sangerinde.

Der er gode nyheder på vej til alle, der har og stadig er betaget af den legendariske sangerinde og skuespiller Whitney Houston.

Filmen ‘I Wanna Dance with Somebody’, der refererer til en af sangerindens mest populære sange af samme navn fra 1987, har længe været bekræftet, men nu er både premieredatoen og traileren til filmen offentliggjort.

Filmen bliver en tidlig julegave til alle Whitney Houston-fans med forventet premiere den 23. december 2022. 

I hovedrollen som Whitney Houston ses 30-årige Naomi Ackie, som er mest kendt for sin rolle i ‘Star Wars’-filmen ‘Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker’. 

Filmen vil tage udgangspunkt i Whitney Houstons karriere og liv – både privat og i offentligheden – ligesom filmen både vil skildre livet før den store berømmelse og undervejs. Filmen kommer ikke til at omhandle Whitney Houstons tragiske død i 2012 i en alder af 48 år. 

Det er Pat Houston, som både er Whitney Houston svigerinde og tidligere manager, der er producer på filmen. 

Udover den kommende film ‘I Wanna Dance with Somebody’ er der tidligere lavet en dokumentar om Whitney Houston i 2018 med titlen ‘Whitney’, ligesom Whitney Houston selv var omdrejningspunktet for den populære film fra 1992 ‘The Bodyguard’ med Kevin Costner, som blev en af de mest indtjenende film det år. 

Se traileren til ‘I Wanna Dance with Somebody’ nedenfor: 

Læs ogå

Harry Styles spiller over for ‘The Crown’-stjerne i ny film: Se traileren til ‘My Policeman’