Film og TV

Harry Styles spiller over for ‘The Crown’-stjerne i ny film: Se traileren til ‘My Policeman’

- 08/09/2022

Den populære sanger er aktuel med hele to film i år.

2022 har været én stor gaveregn for fans af Harry Styles. 

I slutningen af april var han hovednavn på den amerikanske festival Coachella, kort tid efter landede den eksplicitte trailer til filmen ‘Don’t Worry Darling’, hvor Harry Styles har en af hovedrollerne og skal spille over for ‘Little Women’-skuespillerinden Florence Pugh, og den 20. maj kom så kronen på værket, da sangerens længe ventede album ‘Harry’s House’ udkom.

Efterfølgende har der været en lind strøm af magasinforsider, koncerter og interviews – James Corden og ‘Daylight’-musikvideoen og forsiderne på  House & Garden og Rolling Stone for bare at nævne et par stykker – for at promovere det nye album, hvilket ikke har gjort den efterhånden enorme hype omkring ‘As It Was’-sangeren mindre.

Den populære sanger har også turneret verden rundt med ‘Love On Tour’, og så har han netop offentliggjort, at han kommer til Danmark i 2023 og spiller to koncerter, efter hans aflyste koncert i Royal Arena i juli. 

Senest har al opmærksomhed været rettet mod Harry Styles på grund af hans hovedrolle i filmen ‘Don’t Worry Darling’, der er instrueret af sangerens kæreste, Olivia Wilde. 

Foto: Ritzau Scanpix

Harry Styles med resten af castet fra 'Don't Worry Darling' til Venice Film Festival.

Filmen har fået massiv dækning, blandt andet på grund af den førnævnte eksplicitte trailer og rygter om uoverensstemmelser på settet. Det kom blandt andet til udtryk under Venice Film Festival, hvor den anden hovedrolleindehaver i filmen, Florence Pugh, ikke deltog i pressekonferencen om ‘Don’t Worry Darling’.

Og så er der selvfølgelig også det meget omtalte klip fra festivalen, der har fået hele internettet til at diskutere, om Harry Styles havde spyttet på Chris Pine. 

Noget sangeren, ifølge Deadline, selv jokede med til en koncert onsdag aften: 

“(…) Det er dejligt at være her. Jeg var lige en smuttur i Venedig for at spytte på Chris Pine. Men frygt ikke, nu er vi tilbage”

‘Don’t Worry Darling’, der i øvrigt har dansk premiere 22. september, er dog ikke den eneste film, Harry Styles er med i dette efterår. 

For ‘As It Was’-sangeren er også med i filmen ‘My Policeman’, hvor han spiller over for ‘The Crown’-skuespillerinden Emma Corrin og ‘Peaky Blinders’-skuespilleren David Dawson. 

Foto: Amazon

David Dawson, Emma Corrin og Harry Styles som Patrick, Marion og Tom.

Filmen er baseret på Bethan Roberts’ roman fra 2012 af samme navn og følger politibetjenten Tom, der er gift med læreren Marion, men på samme tid har en hemmelig affære med museumsdirektøren Patrick.

‘My Policeman’ følger både Tom, Marion og Patrik i England i 50’erne og i 90’erne, hvor kærlighedstrekanten stadig påvirker de tre.

‘My Policeman’ får biografpremiere 21. oktober 2022 og kan ses på Prime Video fra 4. november 2022.

Se traileren her:

Læs ogå

Ny sæson af ‘The Handmaid’s Tale’ og 7 andre ting, du skal streame i september