Film og TV

Se de nyeste billeder: Så meget ligner ‘The Crown’-skuespiller prinsesse Diana

- 13/10/2022

Nu glæder vi os endnu mere til den nye sæson.

Der er ikke længe til, at sæson fem af den populære Netflix-serie ‘The Crown’ udkommer.

Den nye sæson kommer i kølvandet på den britiske dronning Elizabeths død, der for en kort bemærkning gjorde, at produktionen bag serien midlertidigt stoppede de allersidste indspilninger til den længe ventede sæson i respekt for den afdøde dronning.

De sidste scener må dog være kommet i hus efterfølgende, for tidligere på måneden annoncerede Netflix, at den nye sæson ville få premiere 9. november i år.

Sæson fem af ‘The Crown’ kommer til at foregå i 90’erne, og det betyder også, at det er et helt nyt cast, der indtager rollerne som den britiske kongefamilie.

Det er blandt andre skuespilleren Elizabeth Debicki, der er blevet castet til rollen som prinsesse Diana, mens Imelda Staunton skal portrættere den nu afdøde dronning Elizabeth.

Selvom den nye sæson af den populære serie ikke har fået premiere endnu, så er optagelserne til den sjette og sidste sæson allerede gået i gang.

 

I september blev det offentliggjort, hvem der skal spille prins William og prinsesse Kate, når serien bevæger sig tættere på nutiden.

Og nu er der også kommet billeder frem fra optagelserne af den sjette sæson af serien, der til dels foregår på Mallorca.

På billederne er Elizabeth Debicki iført en kopi af kjole, som prinsesse Diana bar under åbningen af Northwick Park hospital i London i 1997.

På billederne fra settet af ‘The Crown’ ser det dog ud til, at Elizabeth Debicki i serien bærer kjolen på en ferie med sønnerne William og Harry.

Se både prinsesse Diana og Elizabeth Debicki i kjolen herunder:

Foto: Ritzau Scanpix

Diana i den røde kjole i 1997.

Elizabeth Debicki i den røde kjole.

Foto: Ritzau Scanpix

Sæson fem af ‘The Crown’ kan ses på Netflix 9. november i år.

Det vides endnu ikke, hvornår den sidste sæson af serien får premiere. 

Vi har samlet nogle af de skuespillere, du kan møde i de nye sæsoner af ‘The Crown’, i galleriet: 

Læs ogå

Det er 25 år siden, prinsesse Diana døde: Se 48 billeder fra hendes liv