Film og TV

Lily Collins afslører, hvad hun i virkeligheden synes om sin karakter i ‘Emily in Paris’

- 04/11/2021

Skuespiller Lily Collins fortæller ærligt om sit forhold til sin rolle, Emily i hitserien 'Emily in Paris', og besvarer beskyldningerne om, at Emily skulle være 'irriterende'.

I serien ‘Emily in Paris’ møder vi den amerikanske pige Emily, der er flyttet til Paris for at sætte et amerikansk touch på det franske marketingsfirma ‘Savoir’.

Emilys eventyr i Paris byder både på kærlighed, drama og venskab.

Læs også: ‘Emily in Paris’-stjerne chokerer: Så gammel er Emily Cooper

Der er dog delte meninger om rollen Emily, som overordnet er en sød og ambitiøs amerikansk pige. Men for nogle seere, virker hun næsten en smule irriterende.

Og netop dén beskyldning har Lily Collins udtalt sig om til det amerikanske medie Nylon, hvor hun forsvarer Emily:

“Emily er optimistisk, klog og livlig – og det er sørgeligt, at folk tænker, at disse kvaliteter er irriterende. Det er nemlig så smukke kvaliteter at have samtidig med, at hun også er sårbar, beder om hjælp og laver fejl. Hun elsker sit job, og hun elsker kærlighed – hun er en moderne kvinde,” fortæller Lily Collins til Nylon.

Læs også: Nu kan du overnatte i Carrie Bradshaws lejlighed – og prøve hendes tøj 

‘Emily in Paris’ fik en varm velkomst, da serien havde præmiere på Netflix i 2020. Faktisk så varm, at den blev nomineret til en Emmy-pris for bedste komedie-serie – og nu er sæson 2 lige på trapperne, som har præmiere på Netflix d. 22. december 2021.

Vi glæder os til at se, hvad den nye sæson har at byde på. Se traileren nedenfor.

Læs også: Er Samantha Jones på vej tilbage i ‘Sex and the City’-reboot?