Film og TV

Er Samantha Jones på vej tilbage i ‘Sex and the City’ reboot?

- 03/11/2021

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi kommer til at undvære vores fjerde veninde, Samantha Jones, i den nye SATC-reboot. Men gør vi nu også det?

Det var en stor skuffelse for fans, men desværre ikke nogen overraskelse, da det blev meldt ud, at vi må undvære en af vores yndlings veninder i den nye SATC-reboot, ‘And Just Like That’.

Kim Cattrall, eller som SATC-fans kender hende, Samantha Jones, har nemlig tidligere sat en stopper for en tredje SATC-film grundet hendes konfliktfyldte forhold til Sarah Jessica Parker.  

Læs også: Her er Samantha Jones’ afløser i SATC-reboot

Og nogle gange ligger virkeligheden ikke så langt fra fiktionen. SATC-insidere har nemlig netop informeret DailyMail om, at vores kære veninde ikke er helt afskrevet fra serien. Samantha Jones fravær skyldes nemlig blot en konflikt med vores it-girl, Carrie Bradshaw.

Rygterne siger, at de to veninder er blevet uvenner fordi Carrie har fyret Samantha som sin PR-agent, og de er derfor ikke længere på talefod. Carrie kommer dog efter sigende til at savne sin gode veninde og ønsker at genoptage kontakten.

Læs også: Disse tre mandlige skuespillere vender alligevel tilbage i ‘Sex and the City’-reboot

Forfatterne til den nye serie har på den måde ladet plottet stå åbent for Kim Cattralls, og vores fjerde venindes, tilbagevenden til ‘And Just Like That’ sæson 2. 

Ja, du læste rigtigt, der er en sæson 2 af den nye reboot i vente!

Forfatterne bag serien udtaler, at der dog kommer til at gå lidt tid mellem de to sæsoner. Dette skyldes Sarah Jessica Parkers travle program, og at de har gang i en lang overtalelsesproces, for at få Kim Cattrall tilbage til serien. 

Imens vi venter på, at den nye serie får premiere, kan du tage et smugkig på, hvilke ikoniske looks vi har i vente i galleriet herunder. 

Læs også: Den legendariske SATC-kostumedesigner vender ikke tilbage til reboot