Film og TV

Carrie Bradshaw skriver historie med sit seneste outfit fra ‘And Just Like That’

- 11/10/2022

Det er første gang - nogensinde - at karakteren har netop dette på.

Selvom vi endnu ikke ved, hvad anden sæson af ’And Just Like That’ har oppe i ærmet for de tre fiktive New York-baserede veninder, så svælger vi allerede i de outfits, som seriens kostumeafdeling generøst lader sive ud, mens produktionen er i gang.

Og det seneste sneak peak på Carries outfits fik os mildest talt til at måbe lidt.

Det fiktive stilikon var nemlig klædt i den meget moderigtige fuchsia-farvede nuance, men det var ikke det, der fik os til at stoppe op – for vi kunne da ikke forvente andet, end at Carrie Bradshaw også hoppede med på den pink galej, og dermed sluttede sig til virkelighedens velklædte kvinder som Florence Pugh, Anne Hathaway, Dua Lipa og Nicola Pelz, der alle har taget den pangfarvede pink nuance til sig.

Nej, det, der fik os til at tabe kæben, var, at Carrie var klædt i den meget on-trend farve fra top til tå.

I det post, fra profilen @andjustlikethatcostumes, der afslørede Carries look du jour, kan man nemlig læse, at det er første gang – som i nogensinde – at Carrie Brandshaw kun er iklædt én farve fra top til tå.

Karakteren er ellers notorisk kendt for sine ukonventionelle påklædningskombinationer: som det multifarvede, tie-dye Chanel-outfit, eller dengang hun brugte sit Hermès-tørklæde som en bandana, stylet med en kort, lyserød prom-kjole.  Eksemplerne er rigelige, og derfor skal der meget til at overraske os, hvad Carries stil angår.

Men hvem siger, at selv Carrie Bradshaw – til trods for sin + 20 år lange status som stilikon – ikke kan udforske nye sider af sin stil? For selvom det lyder meget anti-Carrie’sk udelukkende at holde sig til én farve, så er looket i sin helhed meget on-brand. Kjolen og tasken er vintage og parret med diamantsmykker fra Jemma Wynne – og håret i tiden allerhotteste frisure, nemlig ’the sleek bun’.

Men hvis du frygter, at dette look betyder, at vi fra nu af kun har kedelige, monokrome looks i vente fra Carrie Bradshaw, så kan du godt tro om igen. Det er kun en uge siden, at vi var ved at falde bagover i forskrækkelse over en foruroligende virkelighedstro accessory, Carrie havde under armen.

Med det sagt er der rigtig meget at være spændt på – om ikke for plottet, så for modedelen – når anden sæson af ’And Just Like That’ udkommer. 

Læs ogå

Her er 18 af de bedste looks fra ’And Just Like That’