Kultur

Disneys Snehvide får nyt liv

- 03/11/2016

Nu har vi gode nyheder til alle Disney-elskere: Klassikeren Snehvide vækkes til live i ny spillefilm, og tilslutter sig dermed film som Skønheden & Udyret i perlerækken af Disney-eventyr. Vi på ELLE drømmer allerede om, hvem der mon bliver den nye levende Disney-prinsesse.

Vi er knap nok faldet ned, efter vi så det første billeder af kjolen til nyindspilningen af Skønheden og Udyret med den smukke Emma Watson i hovedrollen som Belle, før vi igen måtte vine af glæde med nyheden om, at Disney vækker endnu en klassikker til live – nemlig den allerførste tegnefilm i fuld længde og farver – Snehvide – fra 1937.

Filmen var Disneys allerførste animationsspillefilm, og det siges, at filmen stilmæssigt kommer til at læne sig op ad den kommende Skønheden og Udyret. Filmen vil derfor også indeholde helt nye originale sange, der skal understøtte og bygge videre på den eventyrlige fortælling.

Se også: Her er det første sneak peek på Emma Watsons Belle-kjole i Skønheden & Udyret

‘Snehvide’ tilslutter sig med sin nye spillefilmsversion andre Disney-klassikere som ‘Mulan’ (filmen har premiere i vinteren 2018) og ‘Skønheden & Udyret’ (filmen har premiere i marts 2017). 

Der har endnu ikke været nogen offentlige udtalelser om skuespillere endnu; men hvis den ligner castingen på Skønheden & Udyret med Emma Watson i hovedrollen som Belle, kan vi kun glæde os til filmens premiere.

Læs også: 10 kendisser klædt som vores yndlings Disney-karakterer

Der er selvfølgelig mange bud på, hvem der kunne være den næste levende Disney-prinsesse, men vi på ELLE drømmer vi om at se skønheder som Alicia Vikander, Keira Knightley og Riley Keough med elfenbensfarvet hud og hår så sort som ibenholt.

Snehvide har endnu ikke en fastlagt premieredato. 

Læs også: Elvis’ barnebarn Riley Keough: ”Jeg synes, det var interessant med en kvindelig hovedrolle, der ikke er 100 procent sympatisk”

I galleriet nedenfor giver vi vores bud på syv smukke skuespillerinder, der er som skabt til rollen som Snehvide. 

ELLE & Dig