Film og TV

Her er det første sneak peek på Emma Watsons ’Belle’-kjole i ’Skønheden & Udyret’

- 18/10/2016

Nu kan du få en forsmag på Emma Watsons 'Belle'-kjole fra den nye live-action film 'Skønheden & Udyret'. Se kjolen og andre sneak peeks lige her.

Den smukke og talentfulde Emma Watson stjal første gang vores hjerter som den heroiske og kloge Hermione Granger i Harry Potter-filmene. Nu er den dygtige skuespillerinde tilbage som bogorm-heltinde, denne gang som Belle i den nye live-action filmatisering af Disney-klassikeren ‘Skønheden & Udyret’.

Her på ELLE-redaktionen glæder vi os til at få en god undskyldning for at se Disney-klassikeren igen, nu med ny teknologi, smukke kulisser, dygtige skuespillere og ikke mindst: Den nye Disney ‘Belle’-kjole. 

Se også: Mandagsmuse: Emma Watson 

Noget af det mest ikoniske ved Disney-karakterer er deres personlighed, og hvordan det bliver vist i deres tøj.

Før Belle fik sin prins, var Belle den smukkke unge kvinde, der boede i en lille fransk landsby med sin far og som drømmede sig væk i eventyrbøger. Hun var derfor klædt i en hvid bondebluse med en blå kjole udover. Og selvom den blå kjole måske ikke er helt så ikonisk og smuk som den gule balkjole, så er den stadig mindeværdig og siger enormt meget om Belle og hendes personlighed. 

Så når Emma Watson indtager scenen som Belle i den nye live-action filmatisering af ‘Skønheden & Udyret’, vil hun også give Belles kjoler nyt liv. 

Læs også: 10 kendisser klædt som vores yndlings Disney-karakterer 

Disney delte for nyligt nedenstående skitse af Belles blå og hvide forklæde-kjole. Tegningen af Emma Watsons kjole er tegnet som værende ret grov i forhold til den første Dinsney-udgave.

Emma har ikke den fine kurv, og hun har viskestykker hængende på kjolen. Derudover, så er Belles perfekte frisure skiftet ud med en meget løs og tilfældig hestehale. Emma Watsons kjole og generelle look skal derfor virke mere realistisk til den nye live-action film. 

her er det første sneak peek på Emma Watsons 'Belle'-kjole i filmen 'Skønheden & Udyret'

I videoen kan du få et sneak peek på filmen og se Emma Watson (Belle) og Dan Stevens (Udyret) læse replikker op til filmen: 

‘Skønheden & Udyret’ har premiere i de danske biografer d. 16. marts 2017, og vi på ELLE-redaktionen kan ikke vente til det fortryllende Disney-eventyr kan begynde! 

I galleriet kan du se masser af billeder af den smukke og talentfulde Emma Watson.