Celebrity

SET PÅ INSTAGRAM: Stjernerstøv og selfies på Oscarnatten

- 23/02/2015

Måske sad du (ligesom nogle af os) vågen i nat og så da Oscaruddelingen løb af stablen, og den ene couture kjole efter den anden gik ned ad den røde løber svøbt omkring smukke Hollywoodstjerner… Hvis ikke, har du med garanti set et glimt af herlighederne på Instagram her til morgen… Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke fra Oscar-natten – Se dem her.

Selvom du muligvis lå og sov, er det sikkert ikke gået din næse forbi, at det i nat gik løs da The Oscars 2015 blev afholdt i Hollywood, hvor stjernerne flokkedes til The Dolby Theater og op ad den røde løber, iført misundelsesværdige couture rober, flawless hår og makeup…

Se også: Chefredaktørens modeuge-dagbog fra NYC

I en tid, hvor den slags arrangementer stadigvæk er off limits for os knap så berømte, elsker vi at Instagram gør det muligt for os alligevel at deltage, eller i hvert fald at kunne følge med bag de lukkede døre, og både se hvordan klargørelsen foregår, hvem der kysser på hvem, hvem der sidder hvor og så er der de stjernespækkede selfies, som vi nok aldrig får nok af.

Se også: De største Oscar-øjeblikke på den røde løber

Hvor tit ser man for eksempel Jenny from the block blive photobombet af Jennifer Aniston?! … Se det, samt flere gode snapshopts fra stjernernes egne smartphones i galleriet her: