Celebrity

De største Oscar-øjeblikke på den røde løber

21/02/2019

Oscar-uddelingen er altid garant for de smukkeste kjoler på verdens største skuespillere og kendisser. Med custommade designerkjoler fra de største modehuse, stråler stjernerne hvert år om kap på den røde løber. Vi har samlet nogle af de største Oscar-øjeblikke på den røde løber gennem tiden...

Hvis der er én begivenhed, som altid tiltrækker alverdens fashionistaer og kvinder med trang til glimmer, glamour og glitter à la den røde løber i Hollywood, så er det Oscar-uddelingen.

For hvis der er én ting, der er sikkert, så er det, at Oscar-uddelingen altid er garant for at præsentere de smukkeste af de smukkeste kjoler fra verdens største designere og ikoniske modehuse. Kjoler, der alle er indbegrebet af drømme, glamour og store øjeblikke. Og hvem betages ikke af det? 

Se også: Her er de 89 film, der har vunder prisen for “Bedste film” fra 1927 til i dag

Vi har samlet nogle af de største øjeblikke på den røde løber. Lige fra Halle Berrys første Oscar i 2002, hvor hun var iført en kjole fra Elie Saab til Cate Blanchetts vinder-kjole fra Armani i 2014, hvor hun vandt en Oscar for filmen Blue Jasmin – for ikke at snakke om Alicia Vikanders gule drøm af en Louis Vuitton-kjole i 2016, som stjal alle fashionistaers hjerte verden over. 

Se alle de smukke Oscar-kreationer i galleriet…