Celebrity

Sandheden bag Amy Winehouses død

- 27/10/2011

Retsmedicineren er nu klar med den endelige dødsårsag ...

Der er skrevet en del om sangerinden Amy Winehouses alt for tidlige død, og efterfølgende har der været spekulationer over, hvad der blev grunden til hendes bortgang.

Familien og Amys nærmeste venner holdt fast på, at sangerinden havde lagt stofferne på hylden, og især Amys far, Mitch Winehouse, var sikker på, at Amys død måtte skyldes, at hun var stoppet med både alkohol og stoffer alt for brat og på én gang fremfor at trappe langsomt ned.

Amy Winehouse havde en datter …

Nu foreligger den endelige rapport fra retsmedicinerne endelig. Og der er desværre ingen tvivl om, at Amy Winehouse døde af alkoholforgiftning.
Målingen fra hendes blod fortalte, at hendes alkoholprocent var over 4 gange så høj som den tilladte grænse for, hvornår man må køre bil i England.

I en pressemeddelelse siger Amy Winehouses familie, at de er meget kede af, at Amy ikke formåede at stoppe sit alkoholproblem i tide, og at den triste situation bare fremhæver deres formål med at stifte The Amy Winehouse Foundation, hvor de vil søge at redde børn og unge fra en skæbne som Amys.

Amy Winehouses tøj foræret til fans …