Celebrity

Amy Winehouse havde en datter

- 02/08/2011

Det viser sig efter hendes død, at Amy var i gang med at starte sin egen lille familie ...

Amy Winehouse, som døde i sit hjem for lidt over en uge siden, er udover sin musik mest kendt for sin stil med det bobbede hår, den markante eyeliner og 60’er-looket – og så for sit store forbrug af stoffer og alkohol.

Derfor kommer det nok som en overraskelse for mange, at den 27-årige sangerinde med den mørke stemme op imod sin død var i færd med at adoptere en lille pige på 10 år ved navn Dannika Augustine.

Amy mødte pigen under sit lange ophold på den caribiske ø St. Lucia, og de blev med det samme meget tæt knyttet til hinanden.
Den lille pige fortæller efter Amys død, at hun er helt knust, og at hun allerede kaldte Amy Winehouse for ‘mor’, ligesom at Amy kaldte Dannika for sin datter.

VIND ELLEs goodiebag til 17.000 kr. – En Proenza Schouler-taske fuld af Tromborg-produkter.

Dannika Augustines biologiske far bor til dagligt i Tyskland, og han fortæller, at han er blevet ringet op af Amy Winehouse, som bad om lov til at adobtere den lille pige, hvilket han og pigens biologiske mor var positivt stemt overfor, da de havde svært ved selv at forsørge hende.

De seneste historier omkring Amy Winehouses dødsfald går på, at den unge, spinkle sangerinde stoppede med stoffer og alkohol på én gang for to måneder siden, selvom eksperter frarådede et så drastisk skridt, da det ville være svært for kroppen af gå fra så meget til intet på så kort tid.
Angiveligt kunne dette være én af forklaringsårsagerne til Amys alt for tidlige død.
Nu er der også meget, der tyder på, at hun var i færd med at lægge den vilde livsstil bag sig, idet hun åbenbart var i gang med adoptionen af en lille pige.

Amy Winehouses tøj foræret til fans …