Celebrity

Olivia Newton-John er gået bort: Se 40 billeder af den ikoniske ‘Grease’-stjerne gennem tiden

- 09/08/2022

'Grease'-stjernen er sovet stille ind efter over 30 års kamp mod brystkræft. For at hylde den ikoniske sangerinde og skuespillerinde har vi samlet 40 billeder af hende gennem tiden.

Olivia Newton-John er gået bort i en alder af 73 år. 

Ifølge et opslag på sangerinden og skuespillerindens Facebook-side sov hun stille ind i sit hjem i det sydlige Californien omgivet af venner og familie. ‘Grease’-stjernen havde i over 30 år kæmpet mod brystkræft. 

Olivia Newton-John var særligt kendt for sin medvirken i kultfilmen ‘Grease’ fra 1978, hvor hun både lagde ansigt til Sandy og stemme til flere hits til filmen soundtrack som fx ‘You’re The One That I Want’ og ‘Summer Nights’.

Inden gennembruddet med den populære film havde hun dog allerede en spirende karriere som sangerinden med sange som ‘Let Me Be There’ og ‘If Not for You’. I 1971 udgav hun albummet ‘If Not For You’, og efterfølgende deltog hun i det internationale Melodi Grand Prix i 1974 med sangen ‘Long Live Love’.  Sangerinden blev nummer fire i konkurrencen, der blev vundet af ABBA med ‘Waterloo’.

Efter ‘Grease’ havde Olivia Newton-John både succes på det store lærred og bag mikrofonen. Hun havde hovedrollen i fantasyfilmen ‘Xanadu’, hvor hun også var stemmen bag soundtracket ‘Magic’. I 1981 udgav sangerinden hittet ‘Physical’, der lå nummer et på Billboards Hot 100-liste i 10 uger.   

Efter nyheden om den kendte sangerindens død blev offentliggjort, har John Travolta, som hun spillede overfor i ‘Grease’, delt et rørende opslag på sin Instagram, hvor han hylder den afdøde Olivia Newton-John.

‘Grease’-stjernen efterlader sig manden John Easterling og datteren Chloe Lattanzi, som hun havde med eksmanden Matt Lattanzi. 

Vi har samlet 40 billeder af Olivia Newton-John gennem tiden. Se dem i galleriet herunder. 

Læs ogå

Se 31 billeder af Jennifer Lopez og Ben Affleck gennem tiden