Celebrity

Se 31 billeder af Jennifer Lopez og Ben Affleck gennem tiden

- 14/10/2022

Jennifer Lopez og Ben Affleck fandt første gang sammen i starten af 00'erne, men kærligheden holdt ikke for det berømte par. Parret blev dog kærester igen to årtier senere, og nu er Bennifer så endelig blevet mand og kone.

Jennifer Lopez og Ben Affleck var genstand for stor mediebevågenhed, da de i starten af 00’erne dannede par for første gang. 

Parret, der fik tilnavnet ‘Bennifer’ i pressen, mødte hinanden på settet til filmen ‘Gigli’ – en film der i øvrigt ikke klarede sig fremragende hos hverken seere eller anmeldere – og spillede også senere overfor hinanden i filmen ‘Jersey Girl’ og i musikvideoen til J.Lo-hittet ‘Jenny from the Block’.

I 2002 blev parret forlovet, og det var meningen, at de skulle sige ja til hinanden året efter.

Men sådan gik det som bekendt ikke, for parret udskød brylluppet på ubestemt tid kun få dage før, at ceremonien skulle have fundet sted – angiveligt på grund af den massive opmærksomhed fra medierne. 

I starten af 2004 annoncerede parret, at de havde hævet forlovelsen, og dermed var et af 00’ernes mest populære par fortid – troede vi i hvert fald. 

For i 2021 kom nyheden om, at Jennifer Lopez og Ben Affleck var genforenede efter to årtier, og i april 2022 offentliggjorde parret, at de igen var blevet forlovet. 

Og ved et bryllup i Las Vegas i juli 2022 blev Bennifer så endelig mand og kone. Ét bryllup var dog ikke nok for det forelskede par, og derfor holdt de også et overdådigt bryllup en måned efter ceremonien i Las Vegas.  

Vi har samlet 31 billeder af parret gennem tiden. Se dem i galleriet herunder. 

 

Læs ogå

10 grunde til, det føles som om, vi lever i 2004 – igen