Celebrity

Meghan overraskede Harry med den mest romantiske gestus nogensinde

- 25/05/2020

Prins Harry er en heldig mand af flere årsager. Bl.a. fordi hertuginde Meghan tilsyneladende er lidt af en romantiker. Dét afslører en kilde, der også har delt den romantiske gestus Meghan overraskede Harry med i anledning af prinsens 35-års fødselsdag sidste år.

Der er ingen tvivl om, at prins Harry og Meghan Markle er forelskede i hinanden, og det kan de tilsyneladende godt lide at vise hinanden via romantiske, gennemtænkte overraskelser. 

Meghans fødselsdagsgave til prins Harry i 2019 var i hvert fald lidt af en hjertesmelter…

Den 15. september 2019 rundede prins Harry 35 år, og i den anledning gik Meghan angiveligt all in og genskabte rammerne fra parrets første fælles romantiske tur, der gik til Botswana i det sydlige Afrika i sommeren 2016, hvor de for alvor blev forelskede.

”Sidste år, i anledning af Harrys fødselsdag, genskabte Meghan deres Botswana-camping-eventyr i deres baggård. Det er et sted, der betyder meget for dem – og især for prins Harry – så Meghan ville gerne bringe stedet til ham på hans store dag, så hun satte et telt op, skaffede soveposer, lavede middag og genskabte dét Botswana, hvor de blev forelskede,” fortæller en kilde – og vi tror aldrig, vi har hørt noget så sødt.

 Læs også: Meghan er ikke hertugindens rigtige navn – derfor ændrede hun det.

Vi hørte for første gang om parrets tur til Botswana, da hertugen og hertuginden medvirkede i deres første interview sammen i november 2017 i anledning af deres forlovelse – og her afslørede prins Harry, at han havde inviteret sin kommende brud med til Botswana kort tid efter, at de begyndte at date. Faktisk var turen angiveligt kun parrets tredje date!

”(…) Og så var det tre, måske fire uger senere, at jeg formåede at overtale hende til at komme og joine mig i Botswana… Og vi slog lejr under stjernerne. Hun kom og joinede mig i fem dage derude, hvilket var helt fantastisk,” sagde Harry i 2017-interviewet.

Det lyder uden tvivl som de perfekte rammer for en romantisk tur, og vi kan kun forestille os, hvor heldig prins Harry må have følt sig, da Meghan genskabte rammerne om deres første forelskelse flere år senere.

Den 19. maj 2020 kunne hertugen og hertuginden fejre to års ægteskab – og dét fejrede de med Zoom-opkald med familie og venner, magaritas og mexicansk mad i deres midlertidige Los Angeles-hjem, som du kan læse mere om HER.

Psst! Du vidste garanteret ikke, at Meghan er en sand romantiker, og i galleriet herunder har vi samlet yderligere 9 facts om hertuginden, som du måske ikke kendte til: