Celebrity

Kardashian-søstrene klædt ud som Kris Jenner er alt, vi ikke vidste, vi havde brug for

- 07/11/2022

I anledning af Kris Jenners fødselsdag havde gæsterne klædt sig ud som deres favoritversioner af den kendte momager. Og ligheden kunne ikke være mere slående.

Det er efterhånden kendt for alle dem, der følger med i ‘The Kardashians’, at familien ikke sparer på noget, når det gælder fødselsdage.

Hvad enten det gælder de berømte søstres fødselsdage eller de mere nytilkomne familiemedlemmers fødselsdagfester, så går de som regel all in på både temaer og gaver.

Det var også tilfældet i weekenden, hvor familiens overhoved Kris Jenner fyldte 67 år. 

For her var temaet til fødselsdagsfesten ‘Your Best Kris’, hvor gæsterne skulle klæde sig ud som deres bedste version af ‘momager’ Kris Jenner. Og med det efterhånden store kartotek af både optagelser og memes med den berømte mor, var der også rigeligt at vælge imellem.

Og er der nogle, der gjorde en ihærdig indsats for at imiterer deres bedste Kris, var det supermillionærens døtre Khloé, Kourtney og Kim, der alle lignede deres mor så meget, at det næsten var svært at skelne dem fra den originale version. 

Se dem herunder og bedøm selv, hvem du synes, gjorde det bedst som Kris Jenner.

Khloé som lyshåret Kris 

Kholés version af Kris Jenner er nok et af de mest berømte af den verdenskendte momager, der ikke er bleg for at gøre grin med sig selv.

For da Kim Kardashian postede billedet af sin mor på sin Instagram med det nye, blonde hår iført hvid pels, blomstret pyjamas og solbriller med den obligatoriske Martini i hånden i 2017, blev det med det samme et meme med sit opulente udtryk.

Og der er ingen tvivl om, at Khloés Kris Jenner var en af aftenens mest gennemførte udklædninger.

Kourtney som ‘Thank You, Next’-Kris

@kourtneykardashian

You’ve been KRISED

♬ original sound – Kourtney Kardashian Barker

Kourtneys version af Kris Jenner er fra Ariana Grandes musikvideo til megahittet ‘Thank You, Next’ fra 2019, som var én stor reference til 00’er-klassikerne ‘Legally Blonde’, ’13 snart 30′ og ‘Mean Girls’.

Her laver Kris Jenner en cameo som Regina Georges mor i ‘Mean Girls’, der overstolt filmer den ikoniske ‘Jingle Bells’-dans.

En reference, der også gjorde Kris Jenner til et meme for sin selvironi om, at hun som momager havde nogle lignende tendenser som Regina Georges mor.

via GIPHY

Kim som ‘You just got Krissed’-Kris

@kardashtiktoks This is GENIUS #krisjenner #kardashians #thekardashians #kardashianshulu #khloekardashian #kyliejenner #kimkardashian ♬ original sound – kardashtiktoks

Selvom Kim Kardashians version af Kris Jenner er hele ti år gammel, så er Kris i den grønne pailletkjole og sorte butterfly dukket op igen i år, hvor videoen i sommers gik viralt på TikTok. 

I videoen danser og lip syncer Kris Jenner til ‘Lady Mamalade’ fra ‘Moulin Rouge’, og den blev postet af en ukendt kilde på TikTok, hvor udtrykket ‘You just got Krissed’ blev født.

Et udtryk, der for TikTok-brugere allerede har opnået samme betydning som ‘Rickrolled’ har for de fleste millennials, der i midt 00’erne snørrede hinanden ved at sende links til Rick Astleys hit “Never Gonna Give You Up”.

Læs ogå

Er Marilyn Monroe Kim Kardashians nye stilikon? Her er 10 outfits, der tyder på det