Celebrity

Her er alle detaljerne fra Paris Hiltons drømmebryllup

- 17/11/2021

Torsdag den 11. november blev entreprenør, DJ, designer og ikke mindst et af vores tids største modeikoner, Paris Hilton, gift med sin forlovede Carter Reum til et drømmebryllup af dimensioner.

Tilbage i februar inviterede Paris Hiltons kæreste, forfatter og investor Carter Reum, hende på en ferie i anledningen af stjernens 40-års fødselsdag. Men hvad Paris ikke vidste var, at hun ville vende hjem som en forlovet kvinde.

Læs ogå

Derfor skal du se ‘Cooking With Paris’

Carter havde nemlig i al hemmelighed inviteret familie og venner til at overvære øjeblikket, hvor han overraskede Paris og gik på knæ – og Paris sagde ‘ja’ til for evigt.

Og i torsdags kunne parret, efter mange måneders bryllupsplanlægning, give hinanden et endeligt ‘ja’ til en over-the-top ceremoni foran et stjernespækket publikum – i bedste Paris Hilton-stil. 

Brylluppet blev nemlig holdt på Paris’ afdøde bedstefar, Barron Hiltons, LA-luksusejendom i selskab med blandt andre Kim Kardashian, Nicole Richie, Paula Abdul, Kyle Richards og ikke mindst Kim Petras, der sang ‘I Can’t Help Falling In Love With You’, mens Paris gik op ad kirkegulvet.

Læs ogå

Jasmine Tookes er blevet gift til et eventyrligt bryllup

Festen siges at skulle have forsat hele weekenden, og mindre kunne vel heller ikke gøre det, hvis Paris skulle nå at bære 10 forskellige kjoler, som hun tidligere har teaset. 

Vi kan dog kun tælle fire kjoler – men fire fantastiske, skræddersyede kjoler. Den blomsterbroderede kjole, som Paris var iført under ceremonien, var en smuk Oscar de la Renta-kjole, mens hun senere skiftede til en kortere model af samme designer, en Ghalia Lahav-kjole og en krystalbesat Pamella Roland-kjole.

Brudgommen derimod, bar efter sigende den samme Zegna-smoking hele aftenen. Om der var flere fascinerende looks hen over weekenden, kan vi højst sandsynligt få at se i Paris nye dokumentarserie ‘Paris In Love’, der fik premiere på den amerikanske streamingtjeneste, Peacock, på bryllupsdagen den 11. november.

I serien kommer vi helt tæt på planlægningen af Paris’ drømmebryllup og starten på et nyt kapitel i stjernens liv. 

Vi glæder os til at se, hvad det nye kapitel bringer parret og ikke mindst, hvilken indflydelse Paris’ nye ‘wifey’-titel får på hendes ikoniske stil. En stil, som mange stjerner tidligere har hentet inspiration fra – blandt andre Kendall Jenner, som du kan se i galleriet herunder.