Celebrity

Derfor er Gigi Hadid og Zayn Malik gået fra hinanden

- 29/10/2021

Gigi Hadid og Zayn Malik er efter sigende gået fra hinanden efter seks års on and off dating. Dette sker efter voldsanklager mod Zayn.

Torsdag kom det frem at Zayn Malik angiveligt skulle have slået Yolanda Hadid, Gigi Hadids mor, i sidste uge, og at hun overvejer at melde ham til politiet. Det er endnu uvist, om anklagen er sand, og hvad der udløste hændelsen. Zayn benægter at have slået Yolanda, og kilder har bekræftet over for People, at sangerens seneste Twitter-opslag omhandler sagen.

Læs også: Gigi Hadid deler nyt billede med datteren Khai til stor begejstring hos fans

Zayn skriver i opslaget, at han ønsker et privat og sikkert miljø for sin datter at vokse op i, og at han ikke mener eller ønsker, at private familieanliggender deles med offentligheden.

Efterfølgende har sangeren udtalt følgende til TMZ“Jeg nægter på det kraftigste at have slået Yolanda Hadid, og af hensyn til min datter afviser jeg at give yderligere detaljer, og jeg håber, at Yolanda vil genoverveje sine falske påstande og  forsøge at løse disse familieproblemer privat.”

Nu har kilder bekræftet, at parret er gået fra hinanden blot 13 måneder efter, at deres datter Khai kom til verden. En ven af Hadid-familien udtaler: ”De er ikke sammen lige nu. Men de er begge gode forældre. De kører deleordning. Yolanda er selvfølgelig meget beskyttende overfor Gigi. Hun ønsker det bedste for sin datter og sit barnebarn.”  

Læs også: Se den søde gave Taylor Swift har foræret Gigi Hadids datter

Parret har ikke selv bekræftet bruddet, men meget tyder på at de efter seks års on and off dating igen er gået fra hinanden. Første gang var i 2018, hvor de begge offentliggjorde nyheden på deres Twitter-konti. Igen i januar 2019 rygtedes det, at parret var gået hver til sit, men bruddet blev aldrig bekræftet af nogen parter.

Mens vi krydser fingre for at Zayn og Gigi løser problemerne, kan du i galleriet herunder se tilbage på nogle af deres sødeste øjeblikke. 

Læs også: Gigi Hadid har fået ny tatovering med helt særlig betydning