Celebrity

Chrissy Teigen ærer sin afdøde søn på den dag, han skulle have været født

- 22/02/2021

Kendisparret, Chrissy Teigen og John Legend, mistede sidste år deres ufødte søn grundet graviditetskomplikationer og for voldsomme blødninger. Nu ærer Chrissy på fineste vis deres afdøde søn på den dag, hvor han skulle have været født.

Slut september sidste år skete dét, som ingen forældre nogensinde håber på at skulle opleve – Kendis og it-parret, Chrissy Teigen og John Legend, mistede deres søn.

Den 35-årige model og entreprenør, Chrissy Teigen, havde fået så voldsomme blødninger, at parret måtte tage afsked med deres ufødte søn, før de fik chancen for at møde ham. Parret har i forvejen datteren Luna på 4 år og sønnen Miles på to år, som desværre heller aldrig nåede at møde deres lillebror.

Chrissy og John, som de andre to gange ikke havde navngivet deres børn på forhånd, havde denne gang allerede navngivet deres kommende søn tidligt i graviditetsforløbet – Jack, skulle have været hans navn.

Læs også: Chrissy Teigen og John Legend bryder begge tavsheden efter deres graviditetstab

På trods af at familien aldrig fik muligheden for at møde lille Jack og lære ham at kende, så vil han altid være en del af dem og deres liv. Chrissy har tidligere skrevet et hjerteskærende og smukt essay, hvor hun sætter ord på de følelser og tanker, som hun har haft efter tabet af Jack. Hun afslutter essayet med at beskrive, hvordan Jack altid vil være en del af familiens liv:

”Jack vil altid være elsket, og vi vil fortælle vores børn, at han er her som vinden, træerne og de sommerfugle, som de ser. Mange tak til hver eneste person, som har haft os i deres tanker, og som har sendt os deres kærlighed og delt deres egne historier. Vi er så ufatteligt heldige.” 

Læs også: Chrissy Teigen har fået en tatovering til minde om sin afdøde søn

I går, d. 21. februar 2021, var dagen, hvor lille Jack var sat til at skulle komme ud af sin mors mave og tilslutte sig familien.

I den sammenhæng havde Chrissy valgt at ære sønnen på en meget personlig og sød måde. Hun havde valgt at tilføje et nyt armbånd til sin samling, som består af to armbånd med børnene Luna og Miles’ navne på – og nu et tredje med lille Jacks navn på.

Foto: @chrissyteigen

Vi synes, at det er så fin en måde at ære Jack på, og er helt sikre på, at han – som Chrissy siger – er her som vinden, træerne og sommerfuglene, og altid vil være en del af familiens liv.

Læs også: 22 gange, vi er blevet forelskede i Chrissy Teigen og John Legend