Celebrity

22 gange, vi er blevet forelskede i Chrissy Teigen og John Legend

09/05/2017

Vi er vilde med kærlighed og smukke par. Derfor stiller vi skarpt på et af Hollywoods absolut sødeste par, Chrissy Teigen og John Legend, og har fundet 22 gange, hvor de har gjort os forelskede i deres idylliske og kærlighedsfyldte parforhold.

Vi er vilde med kærlighedshistorier, og hvis der er nogle, som kan bidrage med en ægte kærlighedshistorie, er det i den grad Hollywoods wondercouple, Chrissy Teigen og John Legend. Derfor var det ingen sag at finde 22 gange, hvor vi er blevet forelskede i det smukke par, der på alle måde sætter nye højder for #relationshipgoals.

Læs også: 21 gange, vi blev forelskede i Channing Tatum

På trods af at parret altid er bedårende på den røde løber og ikke er blege for at vise deres vilde kemi, er historien om, hvordan de mødte hinanden overraskende normal. Parret mødte hinanden gennem deres arbejde, der opstod kemi og så startede deres kærlighedseventyr…

Det var tilbage i 2007, at John Legend og Chrissy Teigen skulle arbejde sammen. Chrissy Teigen var vild med John Legends musik og gik ind på hans værelse for at møde ham. Her stod han og strøg sin skjorte – kun iført underbukser. De snakkede lidt, og der opstod hurtigt kemi. Da dagen var omme efter 14 timers arbejde, tog de tilbage til hans hotel, spiste In-N-Out burgere og endte med at være sammen, har Chrissy Teigen fortalt til Cosmopolitan.

John Legend tog efterfølgende på Europa tour med sin musik, og det kommende par holdt kontakten over sms, men der var endnu intet fast. Chrissy Teigen spillede cool, imens John Legend i følge den smukke model var ude og opleve den store verden. Efter at have skrevet frem og tilbage, begyndte John Legend at se, at han havde fået fat i noget kostbart. Han faldt for hendes humor og omsorg, og parret begyndte snart efter at date. 

Det søde par datede i fire år, før John Legend faldt på knæ, og i september 2013 blev de gift. I april 2016 fik parret deres, ind til videre, første barn, datteren Luna. Og der er vidst ingen tvivl om, at det er nogle gode gener, datteren besidder med den tidligere forsidemodel for Sports Illustrated, Chrissy Teigen, som mor, og sanger, sangskriver og pianist, John Legend, som far.

Se med i galleriet hvor vi har fundet 22 gange, hvor Hollywoods sødeste par, har gjort os bløde i knæene, når de har holdt hinanden i hånden og delt kærlige kram og kys. Ja, Chrissy Teigen og John Legend er i den grad et par, der beviser, at ægte kærlighed stadig findes derude…