Annonce

5 fortryllende danske slotte, du kan tage på roadtrip til i december

- 01/12/2017

Findes der noget mere magisk end jul på et slot? I samarbejde med Fiat500 guider vi dig til fem fortryllende danske slotte, du kan køre til for ægte julestemning i december.

I sommeren 2017 havde ELLE fornøjelsen af at være turister i eget land på vores store ELLE x Fiat500 Sommer Road Trip, hvor vi i den kæreste lille dyt, kom hele Kongeriget rundt: Fra Bornholms klipper til Skagens forunderlige sandspids – og fra Vesterhavets vilde vinde og vide strande til Nordsjællands slotsidyl og det sydfynske øhavs charme. Kort sagt: Danmark byder på så mange historiske og smukke oplevelser, og fordelen ved vores lille land er, at de fleste steder kan nås med blot et par timer bag rattet.

Læs også: ELLE x Fiat 500 Guide til Roadtrip i Danmark 

Da vi afholdt vores store læserevent ELLE & Dig i København og Aarhus kunne alle deltagerne prøvekøre den fine lille Fiat500, der fås i de yndigste farver. I København havde vi en fiks lille sag i moderigtig brændt orange med, og aarhusianerne kunne nyde synet af en model i lys petroleum, der ville se noget så kær ud i et sneklædt dansk vinterlandskab. Både i Aarhus og København vandt en heldig vinder fornøjelsen af at have bilen i en hel weekend – og det er jo en oplagt anledning til at køre ud i landet og opleve noget af den magiske julemagi, der er faldet over de fine slotte, der findes rundt om i landet. Og de fleste ligger ikke mere end et kort roadtrip væk fra København og Aarhus.

Så hvorfor ikke udnytte den gode (jule)stemning som en anledning til at besøge nogle af de fine kulturskatte landet gemmer på? Ikke nok med, at der er noget ultra fint i vente på slottene – fra dekadent high tea serveret med julefinesse og spa-oplevelser on the side, til klassiske julemarkeder med nisser, hjemmebag, varm gløgg og ægte julestemning – så er køreturen på vej til destinationen med din mor, søster eller dine veninder den perfekte anledning til at bruge et par timer sammen, hvor I bare er jer og hygger jer i hinandens uforstyrrede selskab… Eller udnytter anledningen til at skråle igennem til at fra Last Christmas til Jingle Bell Rocks i bilens lukkede rum, hvor der ikke er nogle der ser skævt til, om I rammer det høje C helt rent.

Kig med i galleriet, hvor vi sammen med Fiat500 guider til fem magiske slotte du kan indstille GPS’en til i løbet af december, for at få de ultimative juleoplevelser og en hyggelig jule-roadtrip.