Kultur

20 spørgsmål til Camilla Balle

- 15/10/2021

Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken. 

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Alexandra BernardiniCharlotte CarolineTina LykkegaardMaria Kragmann eller Johanne Brostrøms venindebog.

Har du set DR-programmet ‘Løvens Hule’, så kan du næsten ikke have undgået at støde på tøjbrandet, Basic Apparel, der producerer tidløse og miljøvenlige items.

Ikke nok med, at Basic Apparel ønsker at sprede glæde gennem langtidsholdbare designs, så er der også tale om styles, de fleste kvinder drømmer om at have hængende i garderobeskabet.

Det er derfor en stor fornøjelse at kunne fortælle, at det er Camilla Balle, stifter af Basic Apparel, der i denne uge har udfyldt ELLEs venindebog.

Læs også: 20 spørgsmål til Jeanette Ottesen

Powerkvinden, Camilla Balle, tog løverne med storm. Faktisk lokkede 4 ud af 5 med en investering, men hun valgte at takke ja til Jesper Buch, der med denne aftale har lavet sin hidtil største investering i DR-programmet.

Camilla er en jordnær kvinde med ben i næsen, der sammen med sit passionerede team ønsker at gøre det nemt for verdens kvinder at iklæde sig fantastiske og holdbare designs.

Hvis du ønsker at blive klogere på Camilla, kan du læse med herunder, når hun blandt andet fortæller, hvad hun altid bærer rundt på i tasken og hvilken ret, der er hendes foretrukne.

Foto: @basicappareldk Basic Apparel

Udover mit navn kalder folk mig: Dino, Balle, Guddi og Mus.

Alder: 35 år.

Livret: Noget så kedeligt som spaghetti med kødsovs. Men det skal man altså ikke undervurdere, hvis den er lavet godt.

Da jeg var lille, ville jeg være: Psykolog.

Mit bedste køb nogensinde: Det må være, at jeg fik pudset min mormors vielsesring op og lavet den større, så den passer mig. Derudover ’Baby breezer’ som er en maskine, der laver færdigblandet modermælkserstatning på 10 sek. Den er genial, når man giver sutteflaske!

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Glad, udadvendt og ærlig.

Min absolut yndlingsby er: Først og fremmest København, herefter Istanbul. Istanbul er som et stort skattekammer. 

Det har jeg altid i tasken: Foruden nøgler, pung og mobil, har jeg min lipgloss og de kvitteringer, jeg mangler at aflevere til vores bogholder.

Læs også: 20 spørgsmål til Astrid B. Andersen

Sidste gang jeg græd, var: På 3. dagen efter min søn var blevet født.

Mit næste køb er: En stor, sort støbejernsgryde, så vi kan lave græskarsuppe på bål til halloween.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Være realistisk med min tid. Jeg er totalt tidsoptimist og ender altid med at have booket mig selv helt op, hvilket gør, at jeg oftest er et kvarter bagud.

All time favorite movie: ‘Eat, pray and love’. Den kan jeg se igen og igen.

Jeg er komplet afhængig af: Min morgenkaffe.

Det gør mig vred, når: Noget føles uretfærdigt, eller folk er uærlige. Jeg kan ikke lade være med at tage kampen og blande mig, hvis noget føles uretfærdigt.

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med folk, der har en god energi.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Beyonce – “Who run the world”.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Basic Apparel Jolanda-tee i sort.

Mit højeste ønske er: At få tid og økonomi til at hive 6 måneder ud af kalenderen og sejle rundt i Fransk Polynesien sammen med min familie.

Guilty pleasure: At se luksusfælden. Det er mit go-to, hvis jeg skal slappe af på sofaen. 

Jeg er stolt af at: Have startet Basic Apparel og fået virksomheden til at vokse op til, hvad den er i dag.

Læs også: 20 spørgsmål til Isabella Stokholm