Det verdensberømte og Michelin-belønnede køkken skaber skandinavisk atmosfære i nyeste pop-up restaurant i Sydney. Den nye og eksotiske menu bliver præsenteret i omgivelser, der er indbegrebet af dansk design med møbler designet af Hans J. Wegner.
Siden åbningen i 2003 har Noma, med sin unikke kulinariske oplevelse, taget verden med storm og sikret sig en topplacering på den mest prestigefyldte liste over verdens 50 bedste restauranter.
Sidste år rejste Noma til Japan for at åbne sin første pop-up restaurant på Mandarin Oriental Hotel i Tokyo. Denne gang flytter det nordiske køkken til et nyt kontinent, og med sig bringer de dansk design fra Carl Hansen & Søn.
Den nye og eksotiske menu bliver nemlig præsenteret i omgivelser, der er indbegrebet af dansk design med møbler designet af ikonet Hans J. Wegner.
Chefkok René Redzepi udtaler:
“Jeg har altid været tiltrukket af Australiens utroligt alsidige landskaber og råvarer, og jeg har glædet mig rigtig meget til at komme hertil og lære noget nyt med mit team. Og selv om vi er på den anden side af jorden og bliver udsat for nye oplevelser hver dag, føler jeg mig meget hjemme her på havnefronten i Barangaroo, der minder mig om Københavns Havn, hvor Noma har sin faste adresse.”
Indtil 2. april vil heldige madelskere få sig en oplevelse for livet. Bordene blev som altid revet væk på få minutter, og gæsterne kan nu nyde kreative fortolkninger af australske råvarer med en ny eksotisk menu.
Det enkle og moderne spiseareal byder på specialfremstillede versioner af Hans J. Wegners CH37-stole og CH337-borde, som oprindeligt blev designet i 1962. Noma har forsøgt at skabe en hjemlig og skandinavisk atmosfære med de håndlavede borde og stole, der gør spiseoplevelsen større takket være møblernes komfort og deres tidløse design.
Nomas direktør udtaler:
“Vi ønsker, at vores pop-up-restauranter skal fungere som en forbindelse til vores base i København. Ved at tage elementer af moderne dansk æstetik med os kan vi skabe det miljø for vores gæster, som vi gerne vil have. Og fordi vores lokale til private selskaber i København er møbleret med Wegners CH46-stole, gav det mening at fortsætte denne Wegner-tradition først i Tokyo og nu også i Sydney. Carl Hansen & Søn hjalp os med at tilpasse CH37-stolene og CH337-bordene, så de passede til rummet og vores vision, og resultatet er blevet en meget varm og indbydende indretning, som skaber de ideelle rammer for vores køkken.”
Se mange flere billeder fra pop-up restauranten i galleriet nedenfor!
Psst…klik eller ‘swipe’ dig gennem galleriet.










