Annonce

Kom med ELLE og ELLE Decoration til et eksklusivt preview af årets juleborde hos Royal Copenhagen

- 31/10/2018

Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 20. november 2018, når Royal Copenhagen og ELLE samt ELLE Decoration inviterer til eksklusiv forpremiere på årets juleborde i smukke rammer hos Royal Copenhagen på Amagertorv i København.

Siden 1963 har Royal Copenhagens juleborde været en meget populær og tilbagevendende begivenhed med skiftende temaer og kendte og kreative borddækkere og ikke mindst med mange tusinde besøgende. Med udgangspunkt i Royal Copenhagens porcelæn får årets julebordsdækkere mulighed for at skabe gennemførte kunstneriske og sanselige universer ud fra en personlig indgangsvinkel.

Her får man en helt særlig oplevelse i den travle juletid, som er med til at rykke lidt ved den gængse opfattelse og forventning af julens traditioner. Samtidig kan man finde masser af inspiration til sin egen julebordsdækning og –udsmykning – både i julebordsudstillingen samt i resten af Royal Copenhagens Flagship Store på Amagertorv 6 i hjertet af København.

I år kan du opleve julebordene før alle andre, når ELLE Decoration og Royal Copenhagen inviterer til et eksklusivt preview på julebordene anno 2018 aftenen før, dørene til udstillingen officielt åbner.

Det hele foregår tirsdag d. 20. november 2018, hvor du kan møde en række af årets endnu hemmelige borddækkere, som fortæller om sit julebord og tankerne bag.

Du kan også blive inspireret til, hvordan du selv dækker et julebord, og til sidst på aftenen vil der være mulighed for at shoppe Royal Copenhagen med 20% rabat, ligesom vi naturligvis forsøder aftenen med bobler og lækre snacks og ikke mindst en flot goodiebag til en værdi af 475 kroner. 

Arrangementet koster 100 kr. med bindende tilmelding efter først-til-mølle-princippet, og der er plads til 100 gæster.

Hvor: Royal Copenhagen Flagship Store, Amagertorv 6, 1160 København K (Arrangementet foregår på 2. sal i butikken, og der er indgang via Dronningetrappen i gården til højre for hovedindgangen af Royal Copenhagen-butikken)

Hvornår: tirsdag d. 20. november kl. 18.00-19.30

Hvordan: TILMELD DIG HER

Aftenens program:

18.00-18.15: ELLE & ELLE Decoration og Royal Copenhagen byder velkommen

18.15-19.00: Årets juleborde afsløres. Udvalgte borddækkere og Royal Copenhagens stylist Cille Grut vil fortælle om bordene og tankerne bag. Du vil desuden få Cille Gruts bedste tips til din egen borddækning.

19.00-19.30: Vi byder på bobler og lidt forfriskninger, mens der kan shoppes i butikken med 20% rabat.

Vi glæder os til at se dig!