Interiør

ELLE Decoration // November-magasinet er på gaden nu!

- 06/10/2014

Få efterårets bedste interiør-nyheder, kom med indenfor hos en håndfuld cool kvinder og se 8 must-visit shops i New York!

ELLE Decorations redaktricer bor selv i byen – og elsker den. Elsker kaffe to go. At besøge restauranter. Kigge på bygninger. Og indsnuse efteråret ved Holmens Kanal. Derfor har det også været helt naturligt at hellige dette nummer af ELLEs interiørmagasin til livet, som vi lever det i storbyen.

Kom med fra byhjem til byhjem, når vi besøger en række cool københavnske kvinder, der alle forstår at indrette sig. Og tag med hele vejen til New York, hvor vi blandt andet træder indenfor hos stylisten Laura Ferrara, der har skabt en toptjekket bolig i Tribeca, og guider dig til byens bedste designbutikker.

Læs også: Det nye november-nummer af ELLE er på gaden

På artikelsiden kan du møde Malene Birger. Hun har taget springet fra mode til interiør og fortæller åbenhjertigt, hvorfor netop det skift har været vigtigt for den rejse, hun er på, og hvorfor Birger1962 er meget mere end et designprojekt. Og så har vi talt med designduoen Apparatus, der gør stylister og indretningsarkitekter fra hele verden bløde i knæene med deres ekstravagante lamper.

Se også: På besøg hos smykkedesigner Charlott Lynggard

Klar på nye favoritter? Hvis foodfashion ikke er noget fremmedord, og lækkert køkkengear – fra fine armaturer til cool skabe og smukke skåle – er med til at fuldende oplevelsen, når du kokkererer, er der masser af inspiration at hente, når vi sætter spot på de nye tendenser i dit køkken. Og så har vi fundet smukke lamper og fine tæpper. Lækre stole og bløde puder.

Alt i alt 140 siders boliginspiration på bedste ELLE-vis.

God læselyst!

Se et sneak peek af magasinet i galleriet nedenfor eller tegn et abonnement.

Hvis du sidder ved din computer, bruger du pilene i galleriet, og sidder du med mobilen ‘swiper’ du bare!