Interiør

Dansk i LA med Sharin Foo

- 22/10/2013

Vi kender hende som den super-seje musiker og dommer med den snorlige page, men danske Sharin Foo er nu at finde i et (andet) nyt projekt

Vi kender hende som den super-seje musiker og dommer med den snorlige page, men danske Sharin Foo er nu at finde i et (andet) nyt projekt, nemlig et projekt om Danmark. Sammen med grafiker, Camilla Hjerl, spreder duoen dansk glæde og design i Los Angeles. Selvom de er bosat flere tusinde kilometer væk, har de stadig en helt særlig kærlighed til Danmark og det som landet står for. En interesse de ønsker at dele med amerikanerne. Første skud på stammen i deres fælles projekt Hurra! er webshoppen Hurra-hurra.com, hvor der sælges et mindre udvalg af dansk design. Vi har stillet de to cool kvinder 4 hurtige spørgsmål:

Hvorfor har I startet sitet ‘Hurra!’ ?
Vores vision er at etablere en dansk satellit for kunst og kultur i Los Angeles. Webshoppen er første tiltag, næste skridt er en galleri/butik-event i slutningen af året. Det endelige mål er at have et fysisk hovedkvarter i Los Angeles – et dynamisk udstillingssted og boutique med dansk cutting edge-kunst, kultur og design.

Hvorfor hedder det ‘Hurra!’ ?
Det er dansk, positivt, entusiastisk og festligt. Det er den perfekte beskrivelse af den energi, der er i rummet, når vi to immigranter sætter os ned i Los Angeles og deler tanker og ideer om Danmark, kunst, mad og livet.

Hvad er konceptet bag ‘Hurra!’ ?
Vi har boet i Los Angeles i henholdsvis 10 og 6 år, og oplever her en stor interesse for alt, der er dansk. Vi er begge blevet mere patriotiske af at være væk hjemmefra og ser meget klart, hvad Danmark står for: Kvalitet og en samfundsmodel, der er bygget op om det gode liv. Det vil vi gerne formidle til amerikanerne og give dem en indsprøjtning af god dansk smag, ærlighed og underfundighed.

Hvordan vælger I tingene til shoppen?
Vi går efter det, vi selv får lyst til at have i vores eget hjem. Kort fortalt.