Bolig

På besøg hos… Marie Worsaae fra Aiayu

- 10/04/2015

ELLE har været på besøg hos Marie Worsaae, der er partner og salg- og marketingansvarlig hos danske (og bæredygtige!) Aiayu. Kom med indenfor...

Tekst: Maria Frederikke Munch // Foto: Pia Winther // Styling: Louise Lyngbo

Danske Aiayu, der i år fejrer 10-års jubilæum, har specialiseret sig i bæredygtig uld og bomuld, og Marie Worsaae har været med lige fra starten. Aiayu er nomineret i kategorien ‘Årets CSR-pris’ til dette års ELLE Style Awards. Vi har været på besøg i hendes dejlige hjem – et charmerende baghus i København K.

Læs også: Få inspiration til forårsindretningen i havblå nuancer – ELLE Decoration guider

Årene hos Aiayu har lært Marie værdien af høj kvalitet og ting, der holder længe, så det er netop det, hun omgiver sig med. Hvis hun køber noget nyt, er det, fordi hun mangler det – der skal være plads til det. Er der ikke plads til flere kopper i skabet, køber hun ikke flere, og hvis hun har en hvid skjorte, der fungerer, køber hun sjældent en til.

Det betyder også, at hun virkelig værner om og passer på de ting, hun har – især hvis det er arvestykker og gaver fået ved særlige anledninger. Der er med andre ord god karma omkring Marie og hendes charmerende og hyggelige baghus i København.        

Læs også: Nyt ELLE Decoration på gaden nu!

I galleriet kan du komme med indenfor i Mareis dejlige hjem. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.