Interiør

5 smukke hjemmekontorer, der giver dig lyst til at arbejde hjemmefra

- 21/01/2022

Vi har besøgt fem kreative danskere på deres personlige og meget forskellige hjemmekontorer.

Vi har de seneste år arbejdet hjemme som aldrig før. Fra sofaen, køkkenbordet, spisepladsen, sengen. Hvis du også har fået ondt i ryggen og nakken, er det måske på tide at prioritere et hjemmekontor. Her er fem meget forskellige styk, der kan inspirere dig til at gøre hjemmearbejdet lidt sjovere.

1. Anne-Dorthe Larsen

Designeren og indehaver af Nué Group har indrettetsit hjemmekontor i lejligheden i indre København med inspirerende former, farver og uperfekt enkelhed.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Skrivebordet har plads til både stofprøver, inspirerende bøger og masser af arbejde. Det er Egon Eiermanns design fra Please Wait To Be Seated.

2. Sarah Hvass

Indehaver af Særligt Samlet, der sælger vintageinteriør på Instagram, har indrettet sit lille kontor på mellemste etage i det farverige Østerbro-hus i Kartoffelrækkerne. Og her er selvfølgelig masser af skønne vintagesager.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Den antikke amerikanske quilt i håndmalet ramme er et eksempel på en af de ting, Sarah specialiserer sig i i Særligt Samlet.

3. Camilla Gullits

Stifter af det bæredygtige luksusstrikmærke Care By Me har en suveræn udsigt til søen i den del af huset i Birkerød, hvor hun har indrettet sit hjemmekontor – helt i tråd med sit og mærkets dna.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Bæredygtighed er afgørende, hvilket ikke mindst betyder at investere i ting, der kan gå i arv, som Børge Mogensens ’Den Spanske Stol’ med cognacfarvet læder.

4. Mia Dalgas

Chief Marketing Officer hos Menu har fokus på lys, ro og komfort i sit hjemmekontor i Gentofte, der med stramme linjer og masser af lysindfald er optimeret til arbejde.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Totem-skulpturen i vindueskarmen er af kunstneren Olox fra Galleri Nakke Hage og er specielt lavet som bryllupsgave fra Mia Dalgas’ søskende.

5. Louise Moestrup

Efter 20 år som blomsterhandler har florist Louise Moestrup kastet sin kærlighed på sirligt håndlavede papirblomster, som hun skaber i hjemmekontoret i Dragør.

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Blomsterkasserne, som i dag rummer de håndlavede papirblomster, er de samme importkasser fra Holland, som Louise Moestrup tidligere brugte i sin blomsterbutik.

Læs ogå

Kom indenfor hos Julius Værnes Iversen