Interiør

3 Days of Design – Københavns eksklusive designfestival

- 29/05/2017

Designfestivalen 3 Days of Design løber i år af stablen 1.-3. juni 2017, og du er inviteret. Hele København emmer af design og kreativitet under festivalen, hvor over 80 designvirksomheder slår dørene op og byder indenfor. ELLE Decoration guider dig til festivalen...

København sitrer af design, når festivalen ’3 Days of Design’ endnu engang indtager byen onsdag, torsdag og fredag i uge 22. Overalt i København vil du kunne se smukke showrooms, besøge designere og arkitekter og opleve spritnyt design.

3 Days of Design er en festival, der sætter fokus på design inden for både interiør og arkitektur og er en begivenhed, der får designentusiaster såvel som presse fra hele verden til at besøge København. I år er mere end 80 danske designvirksomheder med til festivalen, hvor de enten åbner op for deres showroom, byder indenfor i deres værksteder eller inviterer inden for via pop-up stande rundt omkring København.

Læs også: Tre designikoner går sammen under 3 Days of Design

Her på ELLE Decoration anbefaler vi bestemt, at du tager afsted til festivalen, da det på alle måder er en unik mulighed for at se lækkert design og opleve byen på en ny måde. Festivalen har busser og både til rådighed, som du gratis kan benytte sig af, når du skal fra det ene besøg til det andet, og som noget nyt i år, vil festivalen også være akkompagneret af gastronomiske oplevelser.

3 Days of Design er drevet af ambitionen om at øge kendskab til dansk design og København som en international designhovedstad, hvorfor holdet bag altid bestræber sig på at optimere festivalen og gøre den endnu mere storslået og spektakulær end festivalen forrige år. Var du med sidste år, kan du derfor roligt tage med igen. Der er masser af nyt på programmet!

Blandt andet kan du glæde dig til at besøge Montanas nye showroom, høre designdarling Cecilie Manz fortælle hos Muuto og meget mere. Klik dig gennem galleriet nedenfor og se et udpluk af nogle de steder, du ikke må misse under 3 Days of Design 

Du kan læse mere om designfestivalen og få flere detaljer om programmet her.