Interiør

3 Days of Design: Check-in på ‘The Double F Hotel’

- 27/05/2016

'The Double F Hotel' er en farverig udstilling, hvor møbelproducenten Fredericia, i samarbejde med Uffe Buchard, showcaser de seneste modeller i deres kollektion. Du kan også checke ind på hotellet, og du kan læse mere om udstillingen her.

 

I går, torsdag d. 26. maj, slog møbelproducenten Fredericia dørene op til deres nydekorerede showroom, som et led i 3 Days of Design. Modemanden Uffe Buchard, fra Darling Creative Studio, er udstillingskurator og har skabt Fredericias nye showroom, ‘The Double F Hotel’ i ægte hotelstil. 

 

‘The Double F Hotel’ er spækket med nyfortolkninger af gamle danske møbelklassikere, betrukket med tekstil fra Kvadrat, som tidligere Dior-chefdesigner, Raf Simons, står bag. 

 

Læs også: Tre designikoner går sammen under 3 Days of Design

 

Showroomet er opdelt i rum og farver. Har du lyst til en drink, kan du bevæge dig mod baren, som er holdt i mørkegrønne nuancer, hvor især den smaragdgrønne farve træder kraftigt frem. De tunge og støvede velourmøbler er med til at skabe den perfekte bar-atmosfære.

 

Har du lyst til et hvil, kan du slå dig ned i loungen, som er en kontrast til barens mørke og kolde nuancer. Loungen er holdt i lyse og varme toner, hvor især den karrygule farve går igen, og rummet udsender behagelige og åbne vibes. 

 

Hvis sulten melder sig, kan du passende gå til spisestuen, hvor de røde nuancer er i fokus. Hver enkelt stol omkring spisebordet har sit eget unikke design, der skaber en rød tråd i hele rummet.

 

Den dansk-producerede Pato kollektionen fra Fredericia, udmærker sig ved at være funktionel, enkel, komfortabel og holdbar, og den har netop fået tre nye familiemedlemmer:  Pato Wood, Pato Stool og Pato Lounge. De tre stole kan ses på udstillingen og kan købes i butikkerne fra september.

 

Fredericias showroom og butik er helt klart et besøg værd, og du vil med garanti kunne finde mange lækre møbler, der er lige til at tage med hjem. Vi er i hvert fald fans!

 

Fredericias butik og showroom ligger på Frederiksborggade 22, 1360 København K.

 

Udstillingen kører til og med d. 16. juni 2016, så det er bare med at komme afsted og opleve den flotte hotel-inspirerede møbeludstilling.

 

Åbningstider under 3 Days of Design:

 

Fredag d. 27. maj: 10 – 18

Lørdag d. 28. maj: 10 – 16

 

Åbningstider generelt:

 

Mandag – onsdag: 10 – 17

Torsdag – fredag: 10 – 18

Lørdag: 10 – 14

 

I galleriet kan du se billeder fra de fine rum på ‘The Doule F Hotel’.

 

Klik eller swipe dig igennem galleriet…