Trends

9 designsamarbejder, som vi cravede i 2016

- 16/12/2016

Listen over nye designsamarbejder, som vi blev bekendt med i 2016 er lang, og her giver vi dig vores bud på 9 af de samarbejder, som vi her på ELLE-redaktionen var mest begejstrede for...

Fra Tommy x Gigi til Zayn Malik x Versace. 2016 bød på en masse cool designsamarbejder, og danske Ganni var også med på bølgen, da de præsenterede en minikollektion med it-bloggeren Chiara Ferragni.

Det var den japanske designer Yohji Yamamoto, som i 2003 banede vejen for designsamarbejderne, da han sammen med Adidas skabte brandet Y-3, som var et forsøg på at give flere mennesker adgang til hans designs og få det ud på gaden. Y-3 lever stadig i bedste velgående, og siden har rigtig mange brands taget co-lab konceptet op. Et godt designsamarbejde kan nemlig være med til at få nye sider frem i et mærke, og få brandet til at skille sig ud, eller vi kan genopdage sider af det, som vi ikke kendte til.

Læs også: 32 shows offentliggjort til Copenhagen Fashion Week i februar 2017

Og 2016 blev et år, som bød på et hav af cool designsamarbejde, men særligt 9 af dem skilte sig ud og gjorde sig lidt mere bemærkede.

For hvem sad ikke klar på tasterne, da H&M x Kenzo blev blev offentliggjort den 3. november 2016? For ikke at tale om et af årets sejeste samarbejder mellem årets topmodel og it-girl Gigi Hadid og Tommy Hilfiger.

I galleriet har vi samlet ni cool designsamarbejder fra 2016, og her på ELLE-redaktionen er vi allerede nu begyndt at spekulere på, hvilke brands, der teamer op i det nye år.