Trends

Kom i julestemning med 9 af årets mest fashionable julefilm

- 28/11/2016

Julefilm skal der til, når året rinder ud, og december banker på med alt, hvad julemåneden kan begære af julekalender, gaveønsker og julehygge. Og udover at give os drømmelisten af gaver, så står de store modehuse også i kø for at vise os deres fortolkning af julen med den ene fine og kreative julefilm efter den anden.

Snart rinder året ud, december-måned melder sin ankomst, og for mange af de store modehuse betyder det, at en julefilm skal på plakaten. Og synes du, at julestemningen ikke helt er der endnu så prøv at se en eller to af de fine julefilm. Modehuse som Tommy Hilfiger byder nemlig op til juledans, Burberry fortæller et rigtig juleeventyr, med husets grundlægger Thomas Burberry i hovedrollen, og Mulberry vender op og ned på børn og voksnes roller i filmen, ”It’s What’s Inside That Counts”, og minder os om julens sande værdier.

Kig med herunder hvor vi har samlet ni stemningsfyldte julefilm fra modehusenes hånd – hvilken er din yndlings? 

Tommy Hilfiger

Tommypigen Gigi Hadid er selvfølgelig blikfang for det amerikanske modehus’ julefilm, ”Hilfiger Holiday Voyage 2016”, som på jazzet vis spiller op til dans og en juleromance mellem Gigi og filmens flotte mandelige stjerne. 

Burberry

Burberrys julefilm, ”The Tale of Thomas Burberry”, er et rigtig juleeventyr og med skuespillerne Sienna Miller og irske Domhnall Gleeson i rollerne som Thomas Burberry og hans første forelskelse udspiller der sig et drama om det modehus, som under første verdenskrig fik til opgave at designe de britiske soldaters frakker i skyttegravene. ”The Trenchcoat” kom til verden og er den dag i dag ikonisk for Burberry. 

Barbour

Barbour specialiserer sig i outdoor-  og praktisk tøj og i brandets ånd udspiller Barbours julefilm sig også i et vinterlandskab fra børnejulefilmen ”The Snowman And The Snowdogs”. I Barbours ”Gifts They’ll Always Remember” er filmens hovedperson, Billy, blevet voksen og han tænker tilbage på dengang, da julemanden gav ham et magisk hundehalsbånd. Og da Billy prøver det på snehunden, sker der ting og sager.. 

Mulberry

Mulberrys julefilm i to afsnit, ”It’s What’s Inside That Counts”, byder på et humoristisk tvist på den engelske overklasses traditionsrige jul. Alle de voksne karakterer er nemlig spillet af børn, der iklædt de fineste outfits fra Mulberrys vinter-kollektion og med genkendelige britiske accenter minder os om, at det er de indre værdier, der tæller. Se filmen og oplev dramaet. 

Farfetch

I den luksuriøse webshop Farfetchs julefilm får den klassiske ballet ”Nøddeknækkeren” en makeover af koregrafen Dana Foglia, der i filmen fyrer op for de moderne moves og viser os alle de lækre modefund, som webshoppen byder på. 

Vero Moda

Vero Modas vinterkampagnefilm byder på de to danske skønheder Josephine Skriver og Caroline Brasch i deres vante omgivelser i New York. De to danske modeller har tidligere arbejdet sammen for Vero Moda, og i filmen viser de alle de lækre vintersager og festkjoler, som man kan ønske sig fra Vero Moda. 

H&M

H&M er selvfølgelig med på bølgen af julefilm, og den Oscar-vindende skuespiller Adrien Brody har hovedrollen i filmen ”Come Together”, som udspiller sig på et tog, der rejser igennem et sneklædt landskab juleaften. Togets passagerer rejser alene, men vintervejret holder dem hen, og ifølge Adrien Brody giver historien muligvis mening i en verden, hvor mange af os kunne have godt af at give en fremmed et knus. 

Zalando

”Stil er den bedste gave” lyder budskabet i Zalandos julefilm, og for at få det fashionable statement igennem har webshoppen teamet op med topmodeller som Karen Elson og Victoria’s Secret englen Stella Maxwell, mens model Clement Chabernaud står for det mandelige modspil.  

Coach

Der er ikke noget frygtindgydende over Coachs dinosaur Rexy, som bliver skabt på Coachs værksted og kommer til live efter mørkets frembrud. ”Rexy The Coach Dino” boltrer sig blandt julegaver, julekugler og lædertasker, og da hun ser sit snit, hopper hun ud af vinduet for at indtage New Yorks pulserende liv. 

.. efter at du har set de ni fine julefilm, håber vi, at julestemningen er i hus – det er den i hvert fald meget snart her på ELLE!