Sundhed

Mad for begyndere: Cremet ærtesuppe med avocado og rejer

- 02/08/2016

Det er nemt at lave mad, hvis du spørger Linn Grubbström aka. 'Frk. Kræsen', der udgiver sin anden kogebog 'Mad for begyndere - mere grønt' den 25. august 2016. Vi har fået lov at dele fire opskrifter fra kogebogen, og i denne uge er det en kold ærtesuppe med rejer og hvidløgscreme.

Det behøver ikke at være svært at lave sund og lækker mad – i hvert fald ikke hvis du spørger Linn Grubbström aka. ‘Frk. Kræsen’, der udgiver sin anden kogebog den 25. august 2016.

 

I anledningen af den nye kogebog, ‘Mad for begyndere – mere grønt’, har vi på ELLE fået lov at dele i alt fire skønne opskrifter med jer. I denne uge er det opskriften på en kold ærtesuppe med hvidløgscreme og rejer, som passer perfekt til den danske sommer.

 

Se også: Mad for bgyndere: Sådan laver du sunde pirogger

 

I Linn Grudbströms nye kogebog finder du 63 forskellige opskrifter, der passer til alle årstider og som kan laves på 30-45 minutter – perfekt i en travl hverdag. Hendes første kogebog ‘Mad forbgyndere’, der udkom i 2015, blev en stor succes, og med efterfølgeren har hun fokuseret på at integerere flere grøntsager i retterne.

 

Med sin udførlige opskrifter opdelt i trin og med tilhørende billeder, sørger Linn Grubbström for at få begyndere godt i gang i køkkenet. Men selvom du ikke er begynder, kan du stadig få glæde af de mange opskrifter, der er både hurtige, nemme og lækre! Ærtesuppen tager f.eks. kun 30 minutter at lave + 1 time på køl.

 

Se også: Gwyneth Paltrows opskrift: Helstegt kylling Tikka Masala

 

I galleriet finder du i 10 simple trin opskriften på den cremede ærtesuppe med rejer. Velbekomme!

 

Psst … Klik eller ‘swipe’ dig igennem galleriet.