Trends

Frederikke & Sidsels ordbog: Alt, du skal vide om mode og stil!

- 17/11/2015

De to bloggere, Frederikke Toftsø aka. Fredesblog, og Sidsel Alling aka. Fashionpolish har netop udgivet bogen 'SMART'. En bog, der beskriver alt, du skal vide om mode og stil. Her kan du læse deres 'smart-ordbog', der beskriver alle de ord, du skal kende i modeland!

Har du helt styr på, hvad ord som ‘cap-sleeves’, ‘chunky’ eller ‘off duty’ betyder i fashionistaernes verden? Hvis ikke, så læs med her.

I forbindelse med udgivelsen af bogen ‘SMART’, der er skrevet af de to bloggere, Frederikke Cæcilie Toftsø og Sidsel Alling, har vi her på ELLE.dk fået lov til at dele de to stilfulde pigers særlige ‘Smart-ordbog’, der beskriver alt, hvad du skal vide om mode og stil – beskrevet gennem nogle af de mest brugte vendinger i modebranchen.

Se også: Dagens stiltip: Få 70’er-stemning med denim fra top til tå

Frederikke Cæcilie Toftsø og Sidsel Alling blogger på henholdsvis Fredesblog.dk og Fashionpolish.dk, og sammen har de netop udgivet bogen ‘SMART’. En bog, der beskriver hvordan man bliver smart – ikke købe-smart, men ægte smart!

I bogen giver de to modebevidste piger de bedste tips til mode og stil. De beskriver med andre ord, hvad der, i følge dem, er god stil, og hvordan man får god stil på en effektiv og nuanceret måde.

… Og for at være ægte smart, er man nødt til at kende de mest brugte vendinger indenfor mode og stil.

Se også: Gigi Hadid er (igen!) spottet i dansk design

Så hvis du ikke er helt opdateret på ord som ‘Pros & Cons’, ‘Statement piece’ eller ved hvad ‘Wing Woman’ eller ‘Tomboy’ betyder, så se med i galleriet. Her har vi samlet Frederikke og Sidsels ‘SMART-ordbog’ med 28 af de mest brugte vendinger i modebranchen.

Frederikke og Sidsels bog ‘SMART’ koster 199,95 kroner og kan købes online her.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!