ELLEs madblogger, Julie Bruun, er klar med en ny og sund madplan til den kommende uge. Glæd dig til lækre (og sunde!) opskrifter på asparges- og spinattærte med gedeost, spinatpandekager med pulled pork og indonesisk karrysuppe med rejer... Mhm!
En ny uge står for døren, og dét betyder heldigvis en ny og sund madplan til alle vores læsere!
I samarbejde med ELLEs madblogger, Julie Bruun, giver vi dig her ugens sunde madplan, som blandt andet byder på asparges- og spinattærte med gedeost, spinatpandekager med pulled pork og indonesisk karrysuppe med rejer.
Find mandagens opskrift her: Opskrift: Asparges- og spinattærte med gedeost Opskrift på: Bunden Det skal du bruge:
- 3 dl hvedemel
- 3 dl grahamsmel
- 2 æg
- 2 spsk olie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienser i en skål og pres dejen sammen
- Pres dejen ud i en tærteform og bag den ved 200 grader i 10-15 minutter
Opskrift: Grønt fyld
Det skal du bruge:
- 3 håndfulde frisk spinat
- 10 stænger asparges
- 1 lille rødløg
Sådan gør du:
- Skyld spinaten, ryst vandet fra og kom den over bunden sammen med asparges (som lægges på langs) og skiver af rødløget.
Opskrift: Æggemasse og gedostDet skal du bruge:
- 4 æg
- 300 g hytteost
- salt & peber
- 1 rulle gedeost
Sådan gør du:
- Bland ovenstående og hæld det ud over det grønne fyld
- Skær gedeosten i skiver og top tærten med disse
- Bag nu tærten i yderligt en god halv time (eller til æggemassen har sat sig og gedeosten bliver lysebrun)
Opskrift: Spidskålssalat med feta, sukkerærter og appelsin
Det skal du bruge:
- 1/2 spidskålshoved (jeg brugte et lille et af slagsen)
- 1 appelsin
- 1 håndfuld sukkerærter
- 1 forårsløg
- en håndfuld god og cremet feta
- et strejf olie hen over
- et drys med salt og peber
Sådan gør du:
- Snit spidskålen fint
- Halver sukkerærterne på langs
- Hak appelsin og forårsløg og kom ved
- Tilføj feta, lidt olie, salt og peber og græskarkerner
…. Velbekomme!
I galleriet kan du finde billeder og opskrifter til den sunde menu på tirsdag, onsdag og torsdag!
Psst… Stay tuned for flere opskrifter, når vi på næste mandag er klar med en ny sund og velsmagede madplan til jer!