Sundhed

Sarah-Julie D. Wulff: Sådan holder jeg mig sund!

- 19/10/2015

Sarah-Julie D. Wulff er ejer og kreativ direktør bag det skønne taske- og accessories-mærke Leowulff, og udover sit arbejde, elsker Sarah-Julie at bruge tid på træning! ELLE.dk har fået en lille snak med Sarah-Julie om hendes forhold til sundhed og træning...

I samarbejde med ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. HealthySkinnyBitch, har vi her på ELLE.dk talt med Sarah-Julie D. Wulff, der er ejer og kreativ direktør bag det skønne taske- og accesssories mærke LeowulffSe også: Emilie Lilja: Sådan holder jeg mig sund! Udover at drive Leowulff er Sarah-Julie også vild med træning og dét at leve sundt, og Sarah-Julie forsøger derfor altid at prioritere træning og sundhed i en ellers travl kalender. Vi har fået et indblik i Sarah-Julies træningsvaner og hendes forhold til sundhed, og du kan blandt andet blive klogere på hendes absolutte yndlingsmåltid, hvad træningen gør for hendes sind og hvad hendes guilty pleasure er…

Navn: Sarah-Julie Dahan Wulff

Alder: 29 år

Job: Ejer og kreativ direktør bag Leowulff bags & acc.

Færdiggør sætningen…

For mig er sundhed… vigtigt! Jeg holder meget af at træne, men finder desværre ikke altid tiden til at træne ligeså meget som jeg gerne ville.  Jeg træner gerne 2 gange om ugen, men ville rigtig gerne 2-4 gange om ugen.

Mit yndlingsmåltid… Åååh Jeg har mange! Det er alt fra en god Quinoa og glutenfri spaghetti bolognese til en helt simpelt fisk og grøntsager på grillen med lidt hjemmelavet humus.

Ingen dag uden… Kaffe!

Jeg træner… Gerne om morgenen og sammen med min lille, men meget stærke fyrstinde aka. Sara Jin Smidt, og så løber jeg gerne en tur i weekenden.

Træning gør mig… I bedre humør og min krop føles generelt bedre. Jeg har tit og ofte nogle super stressede dage, og mine tanker er 1000 forskellige steder på en gang – men når jeg har trænet, tænker jeg lidt mere klart.

Den perfekte dag starter med… at få et stort og blødt kys af min forlovede og kramme Aston, vores lille hundemand

Lørdag formiddag kan man finde mig… ude og gå tur med hunden og købe en kaffe i Lagekagehuset.

Min guilty pleasure er… en cookie fra lagekagehuset! De er såå gode! eEler en skildpadde fra Tom’s.

Mit bedste sundhedsstip er… Smil som det første om morgen, efterfulgt af vand med friskpresset citron.

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danske kvinder?

… Så stay tuned og følg med på siden – den næste sunde person, som vi sætter fokus på, er Stine Pedersen fra den københavnske sneaker-store, Naked.