ELLE AWARDS

Mød Henrik Haue – nomineret til ‘Årets hårartist’

- 27/04/2015

Mød Henrik Haue, der er nomineret i kategorien 'Årets hårartist' til ELLE Style Awards 2015. Læs blandt andet hvilken frisure der, i følge Henrik, altid holder og få hans all-time bedste hårtip!

Dagen for årets største modefest, ELLE Style Awards 2015, nærmer sig med hastige skridt, og her på ELLE.dk varmer vi op med en lille Q&A med en af de nominerede i kategorien ‘Årets hårartist’ – Henrik Haue.

Kategorien ‘Årets hårartist’ fokuserer på danske hårartister, der udviser stor ekspertise inden for fagets håndværk og samtidig tør at eksperimentere og udfordre det kunstneriske udtryk. De nominerede har udmærket sig i 2014 ved styling af mode- og beautyserier, modeshows, kampagner eller lignende.

Se ogsåHer er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2015

Henrik Haue har markeret sig hvert år, hvilket også har udløst en nominering i 2014 samt prisen som ‘Årets hårartist’ ved ELLE Style Awards 2013. Henrik Haue er engageret og har et internationalt talent og en personlighed, der ikke kun er yderst professionel, men også ekstremt behagelig. Hans øje for det lækre gør ham til et sikkert valg hver gang, da hans umiskendelige kunnen altid leverer.

Læs mere om Henrik Haue her, hvor han blandt andet afslører sit bedste hår-tip:

Sæsonens største trends inden for hårmode?
En rå struktur, på en feminin måde. Lidt 70’er inspireret af modetøjets trend.

Dit all-time bedste hårtip?
Ligemeget hvor stylet dit hår er, så husk den “perfekte fejl”, der altid tilfører håret lidt naturlighed.

Hvilken frisure holder altid?
Backslik med knold! Frisuren er lavet utallige gange gennem tiden og virker stadig nutidigt.

Har du endnu ikke sikret dig en billet til årets modefest, ELLE Style Awards 2015? Skynd dig ind og køb billet til dig og din bedste veninde, mor eller søster – køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her.

Vi har samlet et par smukke billeder i galleriet, hvor du kan se nærmere på de tre nominerede i kategorien ‘Årets hårstylist’ og deres arbejde.