Skønhed

Look of the Day – DAVID ANDERSEN

- 04/02/2011

ELLE og L'Oréal Paris giver dig her dagens catwalk-look ...

Moden er tredimensionel, og det understreger David Andersen denne sæson.
Under showet d. 3. februar i Imperial blev catwalk-præsentationen underbygget af en 3D-film, der spiller på forholdet mellem lys og skygge.

“Jeg har fundet inspiration i arkitekturen og ideen om at sammenføre det lette og fine med det tunge og hårde. Det betyder transparente jersey-stoffer, handskeskind, blød bomuld samt lækker italiensk strik og pels i det fineste rex og mink,”
fortæller David Andersen.

“Ideen om arkitektur, lys og skygger – og de former, der naturligt vil opstå, når man belyser et ansigt – går igen i makeuppen,” fortæller L’Oréal Paris’ danske chefmakeupartist Anne Staunsager.

Modellernes ansigter er derfor blevet yderligere ‘formet’ og modelleret ved hjælp af grå og brune skygger, der lægges ved øjne og kindben.

“Vi er gået frem efter den enkelte models ansigt, og udtrykket er derfor blevet personligt, stærkt og smukt – man kan sige, at det afspejler selvsikkerheden i Davids kollektion,” kommenterer Anne Staunsager.

Der er ingen farver i makeuppen ud over den neutrale palet, der fremhæver ansigtets konturer, og neglene er også neutrale – et gennemgående smukt og enkelt udtryk.