Skønhed

Massage med nødder

- 11/03/2009

Anne P. overgiver sig til macademianøddens afstressende egenskaber

Jeg har besluttet mig for at blive antistresset. Heldigvis kender jeg et godt sted at begynde. Et enkelt opkald resulterer i, at jeg snart efter ligger på kosmetolog Elisabeth Gierus’ briks og bliver både afrenset og indsmurt med hendes egne hjemmelavede økologiske produkter. Det er en velværerejse for næsten alle sanser.

Nøddernes Rolls Royce
Blid musik flyder i mine ører, mit ansigt bliver nusset om, og min duftesans bliver på den dejligste vis stimuleret med rene, vidunderlige aromaer, som f.eks. abrikos, pebermynte og kokosolie, der står for eksfolieringen af min hud. Men det er, da jeg skal have ansigts-, skulder- og nakkemassage, at jeg virkelig bliver overvældet, ja, nærmest kørt over af nøddernes Rolls-Royce. Nemlig macadamianødden.

Hvem der bare var en nød
Jeg overgiver mig, inhalerer Gierus’ ‘Serum Moist’ og glæder mig over mit nytrufne valg. Åh, hvem der bare var en nød; det må da være essensen af ro. På bare halvanden time bliver jeg så afslappet, at jeg overvejer, om jeg måske også hører til den procentdel af befolkningen, der bruger ordet ‘stresset’ i flæng, men jeg når til den konklusion, at hvis det resulterer i, at jeg får en sanselig overhaling, blød og smuk hud, så fred være med det. Så kan jeg kalde det, hvad jeg vil. ‘Anti-stress deluxe ansigtsbehandling’, 90 minutter, 595 kr.

Beauty & MakeUp v. Elisabeth Gierus, Nørre Farimagsgade 55, København K.