Skønhed

Blake Lively model i ny Gucci-video

- 03/08/2012

Skuespiller og mode-fænomen Blake Lively er nu også Gucci-model.

I foråret 2011 så vi hende som model for Chanel, men nu har Blake Lively skiftet modehus og medvirker nu i en ny kampagne for Guccis nuft ‘Premiere’, og der er guld og glamour for alle pengene i den cirka 30 sekunder lange film.

Gossip Girl-stjernen Blake Lively stråler som en lille sol i den nye kampagne for Gucci, som vores egen Drive-instruktør Nicolas Winding Refn har instrueret. Her gør den 24-årige skuespiller sit ypperste som ansigt for brandets nye parfume ‘Premiere’.

“Jeg beundrer kvaliteterne ved Gucci Premiere woman, og jeg føler mig beæret over at repræsentere duften”, siger hun om jobbet for Gucci.

Kommer i handlen til september
Reklamefilmen er optaget på et af de mest berømte steder i Beverly Hills – nemlig den historiske, arkitekttegnede ‘Sheats Goldstein Residence’, som har dannet scene for en række film.

Parfumen vil komme i butikker verden over til september. En måned senere vil Blake Lively sammen med kollegerne fra ‘Gossip Girl’ optræde i ti episoder i den sidste sæson af serien.

Blake Lively blev kendt som ‘Serena’ i TV-serien ‘Gossip Girl’, men efterhånden kender vi hende lige så godt for sin gode stil, det faktum, at hun har fået en Louboutin-stilet opkaldt efter sig (misundelse er en grim ting …), sine modekampagner og sin faste plads på første række til de internationale modeuger.