Trends

Få Serena Rees’ 10 bud på god stil

- 24/06/2009

Medstifteren af lingeri-mærket Agent Provocateur, Serena Rees, deler sine modetips med ELLE

Serena Rees dannede Agent Provocateur sammen med sin eksmand, Joseph Corré, søn af den excentriske britiske designer Vivienne Westwood, Undertøjsfirmaet har fra dag ét excelleret i at være provokerende sexet, og i dag er deres London Soho-butik suppleret med filialer verden over, bl.a. i København. Serena Rees er ikke længere en del af firmaet, men stilen er stadig den samme.

1. Klæd dig i overensstemmelse med dine passioner. Din stil afspejler, hvad du er passioneret omkring. For mig er det femininitet og lingeri, så min stil er sexet og glamourøs.

2. Kend din krop. At se godt ud er en balancegang mellem at fremhæve sine fortrin og skjule sin e fejl. Jeg har en masse Vivienne Westwood- design (min tidligere svigermor), og de fremhæver hofterne, brystet og taljen. Det giver mig selvtillid.

3. Over-dress altid. Jeg går aldrig i jeans og gummisko. Jeg forbød engang begge dele i vores kontorer, fordi jeg var så træt af, at folk så så lurvede ud. Jeg vil hellere være over-dressed. Så ved jeg i det mindste, at jeg ser godt ud.

4. Lær af dine fejl. Vi har alle sammen engang haft noget på, vi aldrig ville iføre os i dag. Men der har været en grund til de fejl. Man kan ikke tale om faux pas, hvis man har lært noget af dem. Jeg husker det positive, ikke det negative.

5. Lad dig ikke styre af trends. Jeg køber tøj, der fungerer for mig, ikke tøj, der er sidste nye mode. Mit yndlingsoutfi t lige nu er et catsuit fra Chanel.

6. Køb det kun, hvis det er særligt. I 1980’erne købte jeg meget mere tøj, end jeg kunne nå at have på. Nu køber jeg kun ting, jeg elsker, og har dem på igen og igen. Den dyreste ting, jeg ejer, er en couturekreation fra Vivienne Westwood til 60.000 kroner. Så meget betalte jeg dog ikke for den.

7. Elsk dit lingeri (selvfølgelig). Min familie flyttede til Seattle (det var meget lidt fashionabelt dengang), da jeg var 11 år gammel. Da jeg vendte tilbage til London som 13-årig, tog jeg ud og købte sorte blonde-bh’er sammen med en veninde. Jeg følte mig med det samme helt anderledes – det gav mig en fornemmelse af power.

8. Find den rigtige størrelse. Lingeri er hele grundlaget for, hvordan dit tøj tager sig ud. BH-skålen skal lægge sig helt fladt mod huden, det giver en glat og jævn form.

9. Kvalitet er altafgørende. Komfort afhænger af, at de forskellige komponenter er af god kvalitet: stoffet, krogene, lukkemekanismen og endda foringen på bøjlerne. Kvalitets-lingeri skal håndvaskes, på den måde holder formen og stoffet sig bedst.

10. Hvordan man er sexet? Lingeri og høje hæle. Den er ikke længere. Jeg har altid høje hæle på, selv når jeg går tur med hunden.

Chloë Sevignys 10 bud på god stil
Få stilen: Chloë Sevigny
Styling der gør dig slank