Trends

AVATAR-STJERNEN ZOE SALDANA

- 22/12/2009

Smukke Zoe Saldana har en super cool stil

ZOE SALDANA

Født Zoe Yadira Zaldana Nazario den 19. juni 1978 i New Jersey. Hendes mor er fra Puerto Rico og hendes far fra Den Dominikanske Republik. Zoe er opvokset i Queens, New York, men gik fra hun var ti til 17 år på kostskole i Den Dominikanske Republik, hvor hun ved siden af skolen dansede ballet på den prestigefyldte skole Ecos Espacia de Danza Academy. Herefter flyttede hun tilbage til New York og blev medlem af Faces, et teaterprogram, der sætter stykker op om ungdomsproblemer som f.eks. stofmisbrug, og New York Youth Theatre. Dansetræningen banede vej for
filmrollen som den stædige balletdanser Eva i Center Stage i 2000, og senere er fulgt ikke færre end 22 film, bl.a. Crossroads, The Terminal, Pirates of the Caribbean, Star Trek og nu altså Avatar. Den modeinteresserede Zoe Saldana designer ved siden af karrieren som skuespiller enkle smykker med farverige sten og T-shirts med grafisk print inspireret af hendes dominikanske baggrund under mærket Arasmaci – en sammensætning af de første bogstaver i hendes fars, mors og søstres navne. På den røde løber er hun kendt for sin sikre stil, der er klassisk med lige præcis det twist, der gør hendes outfits topmoderne. Hendes signaturfarver er sort, hvid, grå og rød, som hun gerne mikser – og så er hun kendt for tårnhøje hæle.

I AVATAR SPILLER DU ET TÅRNHØJT BLÅT RUMVÆSEN, FIK DET DIG TIL AT FØLE DIG MERE ELLER MINDRE SEXET?
Meget sexet. Neytiri er underskøn.

AVATAR HANDLER BL.A. OM AT PASSE GODT PÅ JORDEN OG DENS NATURLIGE RESSOURCER. TÆNKER DU PÅ MILJØET I DINE DAGLIGE SKØNHEDSRUTINER?
Ja, jeg genbruger vandet, når jeg vasker mit ansigt, og jeg bruger ikke produkter med aerosol-spray.

DIT FORETRUKNE GRØNNE SKØNHEDSPRODUKT?
Jeg bruger biologisk nedbrydeligt vaskemiddel, og min deodorant er aluminium-fri. Så det er ikke alene godt for miljøet, det er også sundt for min krop.

FLADE ELLER HØJE SKO?
Begge dele. Det kommer an på, hvor jeg skal hen, og hvad jeg har på.

HVAD ER MODE FOR DIG?
Mode er kunst.

DU ER TIT BLEVET CITERET FOR AT SIGE, AT DU ER LIDT AF EN NØRD. HVORFOR?
Det, der interesserer mig, er de ting, forfængelige mennesker kalder nørdede, så hvis jeg SKAL tilhøre en bestemt gruppe, så vil det helt klart være nørderne.

HAR DIT UDSEENDE ÆNDRET SIG, EFTER AT DU ER BLEVET STJERNE?
Jeg foretrækker at tro, at det er blevet bedre.

DINE MODEIKONER? OG HVORFOR?
Bianca Jagger, Coco Chanel og Chloë Sevigny. På grund af deres androgyne personligheder.

HVORNÅR FØLER DU DIG VIRKELIG SMUK?
Når jeg er mig selv.

DIN VIGTIGSTE ACCESSORY?
Lipgloss.

HVORDAN KAN MAN SE SKØN UD PÅ FEM MINUTTER?
Smut i et par fede jeans, støvler og en herreskjorte

Se også:
Sophia Kokosalakis 10 bud på god stil