Trends

Scarlett Johansson: 10 tips til god stil

- 22/09/2010

Den 25-årige dansk-amerikaner har ikke som mål at være en sexet diva. Hun vil først og fremmest vise sin personlighed og være, den hun er.

Hollywood-divaen, Scarlet Johansson, er legesyg, når hun vælger sine rober til den røde løber. Hun tager ikke sig selv for seriøst, og hun elsker at få opmærksomhed fra andre kvinder.

1. Dyrk motion
Det var frygteligt skræmmende, da jeg så mit kostume til Iron Man 2 første gang. Wauw, det var stramt. Men så snart jeg kom i ‘det er tid til at sparke røv’-humør, var jeg godt tilfreds, for jeg havde arbejdet så hårdt for det. Jeg har altid haft det godt med min krop, men jeg opdagede, at jeg fik det meget bedre af at dyrke motion, og det var en fed fornemmelse at kunne trække i den stramme, sexede lycra-kattedragt.

2. Vær legesyg
Det skal være sjovt at vælge tøj til den røde løber, så jeg tager det ikke for seriøst. Jeg vil gerne vise min personlighed, når jeg skal posere for fotograferne. Jeg er vild med det gamle Hollywood og har ofte ladet mig inspirere af de glamourøse stjerner fra 1940’erne og 50’erne. Jeg kan godt lide kvinder som Lauren Bacalls og Rita Hayworths stil, men jeg følger også med i de seneste trends på catwalken.

3. Vær naturlig
Jeg går ikke bevidst rundt og tænker på, at jeg skal være sexet. Hvis jeg er sexet, sker det naturligt. Jeg tænker mere over, om jeg ser ordentlig ud. Vi kvinder klæder os på for andre kvinder. Det er meget mere vigtigt for mig, at en kvinde lægger mærke til mig, når jeg gør min entré, end at en mand gør det. Det gør mig glad, hvis en kvinde kigger efter mig, for så ved jeg, at jeg er lækkert klædt.

4. Vær dig selv
Jeg kan huske første gang, jeg var nomineret til en Golden Globe. Det var virkelig spændende og surrealistisk at omgive sig med de glamourøse stjerner, som man har set og beundret på film. Det var utroligt glamourøst, og man er helt overvældet og blåøjet, første gang man oplever det, men man skal huske bare at være sig selv. Så skal det nok gå.

5. Vælg gode designere
Det gælder om at finde gode designere, der passer til din personlighed. Jeg er meget komfortabel med min krop og med mine bevægelser, og jeg har en god portion selvtillid. Jeg har altid haft kvindelige former, så jeg vælger mit tøj derefter. Jeg kan godt lide design fra Roland Mouret, Tara Subkoff, Martin Margiela, Stella McCartney og Valentino. Jeg kan huske min Oscar de la Renta-kjole til premieren på Match Point, hvor jeg fik gode komplimenter for at tage mine ‘to venner’ med. Kjolen var vist lidt udringet.

6. Find unikke smykker
Jeg elsker at købe smykker. Min far gav mig et antikt smykke i julegave et år, og det gjorde mig interesseret i unikke smykker. Jeg kan også godt lide Tiffany’s, men hvorfor ikke finde noget, der er 1.000 år gammelt, i stedet for at finde noget nyt?

7. Hold orden
Jeg hader rod. Jeg sørger altid for at holde orden i mit skab og mine skuffer. Jeg beholder ikke alle kjoler fra premierer eller prisuddelinger, for jeg vil ikke have for meget tøj i mit skab. Når jeg bor på hotel, rydder jeg altid op, inden rengøringsdamen kommer, og der ligger aldrig vasketøj på gulvet.

8. Pas på læbestiften
Det er vigtigt at lave et godt forarbejde, før man kommer læbestift på. Sørg for at bruge en concealer rundt om dine læber, så læbestiften ikke flyder ud.

9. Tag altid din makeup af
Jeg bruger ikke altid ansigtscreme, inden jeg skal sove, for jeg har hørt, at det ikke nødvendigvis er godt. Men min hovedregel er altid at tage min makeup af, inden jeg går i seng. Jeg har meget følsom hud, så jeg bruger produkter fra Cetaphil uden parfume og Clarins ‘HydraQuench Cream Mask’, hvis jeg vil pleje min hud med en maske.

10. Hold håret sundt
Jeg affarvede mit hår platinblond i 2007, og jeg elskede det. Jeg ville have det så hvidt som muligt og farvede mine øjenbryn helt mørke. Men det tog meget hårdt på håret, så det er ikke noget, jeg vil gøre alt for tit.

Andre relaterede artikler


Christina Riccis
10 bud på god stil

Ti bud på
god stil

Sophia Kokosalakis
10 bud på god stil